SANT JORDI 2016 en CASTELLDEFELS

23 de abril de 2016

Sant Jordi 2016 en Castelldefels: programa completo de actos y actividades de la diada de Sant Jordi en Castelldefels

Diada de Sant Jordi en Castelldefels
Diada de Sant Jordi en Castelldefels

Programa de la Diada de Sant Jordi en Castelldefels 2016

Divendres 15 d'abril

  • 21  h Teatre Plaza. TEMPORADA DE MÚSICA 2016. Representació de  l'espectacle VERSOS versus VERSOS amb la Coral Sant Jordi. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelldefels.

Dissabte 16 d'abril

  • De 10.30 a 11.15 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  Ratolins de Biblioteca: L'Hora del conte per als infants de 0 a 3 anys.Expliquem Vet-ho aquí! Contes tradicionals a càrrec de Ruth Tururuth. Cal fer inscripció prèvia. Espectacle  per a  infants acompanyats d'un adult.
  • 18 h Teatre Plaza. TEMPORADA XARXA D'ESPECTACLES INFANTILS.   Pippi Langstrump. El musical.  Espectacle recomanat per a  tots els públics.  Organitza: Xarxa d'espectacles infantils de Castelldefels.

Diumenge 17 d'abril

  • 19  h Teatre Plaza. TEMPORADA DE TEATRE 2016. Representació de  l'espectacle NEUS CATALÀ, un cel de plom  amb  Mercè Arànega. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelldefels.

Dilluns 18 d'abril

  • 19 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  Tertúlia literària especial Any Roald Dahl, llegim La Cata, moderada per Carles Alcoy i finalitzem amb l'espectacle La Cata de Tramoia teatre. 

Dimecres 20 d'abril

· 19  h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.  Xerrada: "Cervantes en Barcelona" a càrrec d'Ignacio Gamen.

Dijous 21 d'abril

  • 20 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Veredicte públic i lliurament dels premis del XXVIII Concurs de fotografia Sant Jordi 2016, amb el tema: Músics al carrer. L'exposició romandrà oberta fins al 7 de maig. Organitza: Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.

 

Divendres 22 d'abril

· De 17 a 20.30 h  Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.   REVETLLA DE SANT JORDI i 4t ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA. Tarda blanca a la biblioteca amb música en directe, teatre, dansa, contes i tallers per a tothom. Vine a celebrar amb nosaltres el  quart aniversari de la Biblioteca i la festa del llibre i la cultura!! Amb la presència de l'Agrupació de Cultura Popular, l'Escola Municipal de Dansa, Performing Arts, Escola de Música Melomaniak's, Tinkerers Lab, hora del conte a la plaça, xocolatada per a tothom... i molt més!!!

· 21 h Església de Sta. Maria. Concert de Sant Jordi a càrrec de  les corals de Castelldefels. Organitza: Coral Margalló.

Dissabte 23 d'abril DIADA DE SANT JORDI

· De 10 a 21 h Plaça de l'Església. PARADES DE LLIBRES I ROSES: LLIBRERIES, FLORISTERIES I ENTITATS  DE CASTELLDEFELS.

· De 10 a 19 h Plaça de l'Església / Av. 1r de Maig. Mostra de Pintura al carrer. Organitza: Associació d'Artistes Plàstics de Castelldefels.

· De 18 a 20 h Plaça de l'Església. Estand Teatre Plaza. Signatura de llibres a càrrec d'escriptors locals.

Diumenge 24 d'abril

· 12  h Plaça de l'Església.  Ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat. Coordina: Grup Sardanista de Castelldefels.

· 19  h Teatre Plaza. TEMPORADA DE TEATRE 2016. Representació de  l'espectacle Conillet  Clara Segura. Organitza: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castelldefels.

Dilluns 25 d'abril

· 18 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. L'hora del conte especial. Expliquem Préssecs i bruixes amb xocolata,especial R. Dalh, a càrrec de Cia. Patawa. 

Dimarts 26 d'abril

· De 19 h a 20.30 h Sala Margarida Xirgu. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Cinefòrum Tarajal, desmontando la impunidad en la frontera surVine una estona abans i gaudeix d'un cafè amb Café de Finca.


Dissabte 30 d'abril

  • 19  h  Centre Cívic Can Roca.  Presentació del núm. 75  de primavera de la revista Alga. 
  • 19.45  h  Centre Cívic Can Roca.  Presentació  del llibre de poemes Grietas de luz de Goya Gutierrez. La presentació anirà a càrrec del poeta Agustín Clavo Galán. Organitza: Grup poesia Alga. 

 

Compártenos en Facebook