CARNAVAL DE CASTELLDEFELS 2018

10 y 11   de febrero de 2018

Carnaval de Castelldefels

Programa del Carnaval de CASTELLDEFELS 2018

Dissabte 3 de febrer. Activitat prèvia

• D'11 a 12 h. Taller de Carnestoltes “Fem una màscara d'Star Wars” a càrrec d'Olga Berbetoros, d'IdeaModa. Infants a partir de 7 anys. Sala taller infantil. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado    

Dissabte 10 de febrer

CARNAVAL A LA PLATJA, a càrrec de l'Associació de Veïns El Baixador, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels.
 
• 10.30 h TALLERS INFANTILS. Tots els nens i nenes disfressats esperaran l'arribada del Rei Carnestoltes al Club Nàutic (Carrer 514) amb un taller d'elaboració de carotes i corones i un taller per a guarnir la capa del Rei Carnestoltes.  
• 11.30 h ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES i animació a càrrec del grup Diviertt.
• 12.30 h PASSEJADA pel passeig Marítim acompanyats pels tabalers de l'Agrupació de Cultura Popular.
 
18 h GRAN RUA DE CARNAVAL 
Recorregut: Sortida de rambla de Blas Infante, plaça de Joan XXIII, av. de Manel  Girona, carrer de l'Església, c/ d' Albert Einstein, c/ Major, c/ d'Arcadi Balaguer i plaça  de l'Església.
 
20 h ARRIBADA DEL REI CARNESTOLTES i del seu seguici i lliurament per part de l'alcaldessa del bastó de comandament de la ciutat, a la plaça de l'Església. A continuació SESSIÓ DE BALL amb  DJ RUDI SAX, i lliurament de premis

Diumenge 11 de febrer

 
11.30 h GRAN RUA INFANTIL DE CARNAVAL 
Recorregut: Inici  a la rambla de Blas Infante, plaça de Joan XXIII, av. de Manel Girona,  carrer de l'Església, c/ d' Albert Einstein, c/ Major, c/ d'Arcadi Balaguer i plaça de  l'Església.
 
12.30 h BALL I ANIMACIÓ INFANTIL DE CARNAVAL amb Xarop de canya i LLIURAMENT DE PREMIS. Plaça de l'Església.
Organitzat per la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels. 
 

14 h CALÇOTADA POPULAR organitzada per l'Associació de Veïns El Baixador. Dinar al carrer 514 (al costat del Club Nàutic). Els tiquets es poden recollir a la seu de l'Associació de veïns (local de l'Espai del mar-Club Nàutic) des del 29 de gener fins al 8 de febrer de 18 h a 20 h i a Peixos Nolla en horari comercial. Preus: 13 € el mateix dia, 11 € compra anticipada, 10 € per als socis, 7 € calçots per emportar i 5 € el menú infantil (places limitades).
 
17 h BALL DE LA GENT GRAN. Obert a tothom. Tota la gent gran que vingui disfressada s'endurà un petit record i hi haurà tres premis a les millors disfresses, al Centre Frederic Mompou.
 
19 h REPRESENTACIÓ TEATRAL  Prefiero que seamos amigos al Teatre Plaza.  Preu: 18 euros. Venda anticipada a l'OAC, a Ticketea, o bé a taquilla el mateix dia de la funció. Aforament limitat. Per a més informació: www.teatreplaza.org ENTRADAS AGOTADAS 
 

Dimecres 14 de febrer

 
19.30 h LECTURA DE LES ÚLTIMES VOLUNTATS i enterrament del Rei Carnestoltes a la plaça de l'Església, a càrrec de l'Agrupació de Cultura Popular i el grup de Teatre Performing Arts. El fèretre del Rei Carnestoltes anirà acompanyat pel seu seguici, els diables i els tabalers de Castelldefels des de l'edifici de la República fins a l'escenari de la plaça de l'Església. Es llegiran las seves últimes voluntats i es cremarà a la foguera.
 

Del dimecres 7 al dimarts 20 de febrer

EXPOSICIÓ dels treballs presentats al concurs de cartells de Carnaval al vestíbul de l'Ajuntament. Horari: de dilluns a divendres de 8h a 19.30h i dissabtes de 10 a 13h

 
NOTA: En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, s'anul·laran totes les activitats al carrer.

Compártenos en Facebook