FESTA MAJOR D'ESTIU DE VILA-SECA 2023

del 21 de julio al 3 de agosto de 2023 arriba la Festa Major d'Estiu de Vila-seca amb una actuació castellera, el correfoc, el gran castell de focs d'artifici, la cercavila amb la Txaranga Band Tocats, el correfoc petit, concerts dels Amics de Manel i els Buhos, l'Espai Cubik, gran ball de Festa Major amb l'Orquestra Krypton, nit de màgia golfa amb Aleix Vidal, tronades pel Centre Històric,el Gran Castell de Focs...

Festa Major de Vila-Seca
Festa Major de Vila-Seca

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE VILA-SECA 2023

La Festa Major d'Estiu de Vila-seca està a punt de començar. L'arrencada serà el divendres 21 de juliol amb el Masandmasshow Tour Bus Open Air amb el DJ Nacho Lascasas, al passeig de Pau Casals de la Pineda. L'endemà dissabte s'iniciaran els actes més tradicionals amb una actuació castellera, el correfoc, el gran castell de focs d'artifici des de la platja del Racó i la Festa Disco 80s i 90s amb els DJs Pep Sánchez i Sanmarini. El 23 de juliol es farà una mostra de cultura tradicional al llarg del passeig Marítim i tancarà el dia la cercavila amb la Txaranga Band Tocats. Les festes de Sant Jaume a la Pineda seguiran amb l'espectacle familiar "Vitamina" el dilluns 24 de juliol i a l'endemà, Sant Jaume, hi haurà havaneres i rom cremat al Parc del Pinar de Perruquet amb la Coral Nova Unió a partir de les 9 de la nit.

 

El divendres 28 de juliol la Festa Major es trasllada a Vila-seca, on el primer acte per a gaudir grans i petits serà el correfoc petit des de la plaça de les Creus a les 20.30 h. A les 10 de la nit s'obrirà les portes de l'Espai chill-out al jardí de la Biblioteca, així com també tots els altres dies de Festa Major fins al 3 d'agost.  Al Parc de la Riera hi haurà el concert amb les actuacions dels Amics de Manel i els Buhos i, a partir de les 23.30 h es podrà accedir a l'Espai Cubik, ubicat al pati de l'Escola Sant Bernat Calvó. En aquesta ocasió hi haurà una festa disco amb Rubén Romero, i el dissabte 29 i el diumenge 30 de juliol hi haurà una festa disco amb l'AMEV. Les entrades per accedir a l'Espai Cubik es poden aconseguir a partir del dilluns 17 de juliol a https://entrades.vila-seca.cat.

 

El dissabte 29 de juliol tindrà lloc a les 10.00 h la Vila-seca Family Race, una cursa d'obstacles esportivofamiliar pels carrers del Centre Històric. A les 6 de la tarda es farà la concentració de la Cercabirra davant del Castell de Vila-seca i, mitja hora més tard, tindrà lloc una actuació castellera a la plaça de l'Església. I a la nit, gran ball de Festa Major amb l'Orquestra Krypton, al parc de la Riera.

 

El diumenge 30 de juliol arriben gran part dels actes tradicionals de festa major. Una mostra són el 15è Concurs de Pintura Ràpida, el Torneig Llampec d'Escacs, la Travessia Nedant "Platja de la Pineda" a les 10.15 h i la ruta del vermut a partir de les 12 del migdia. Ja a la tarda, es lliuraran els premis del Concurs de Pintura Ràpida celebrat al matí i, el plat fort, arribarà a les 20.30 h amb la Cercavila del Seguici Tradicional amb elements festius i balls. El dilluns 31 de juliol les famílies podran gaudir de l'espectacle familiar "Una carretada de contes" i a la nit, hi haurà la Nit d'humor a càrrec de Víctor Parrado amb "Buenrollistas". Dimarts 1 d'agost els petits tornaran a gaudir amb l'espectacle "Dones valentes" a la plaça d'Estudi i, en el mateix indret, El Artistre protagonitzarà la nit musical a les 22.30 h.

 

Dimecres 2 d'agost la Cia. Teia Moner presentarà l'espectacle familiar "Trópico", el grup Se'ns va l'olla representarà "Històries curtes en espais tancats" al Celler a les 20.30 h i, per últim, tancarà el dia la nit de màgia golfa amb Aleix Vidal a la plaça d'Estudi. El dijous 3 d'agost la Festa Major d'Estiu de Vila-seca posarà punt i final amb unes matinades tronades pel Centre Històric, la Missa Major a les 12 del migdia i, ja a la tarda, la representació del Ball de Sant Esteve a les 7 a la plaça de l'Església i les havaneres a les 8 a la plaça d'Estudi. La nit serà dels trabucaires a partir de les 22.15 h, quan començaran a fer una cercavila des del Casal Clàudia Padró. A les 11 de la nit en punt s'iniciarà el correfoc a càrrec del Ball de Diables i el Gran Castell de Focs clourà la festa major a les 23.45 h des de la via Màxima.

 

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR