Festa Major del Roser de Maig en CERDANYOLA DEL VALLÈS 2023

del 5 al 8 de mayo de 2023

Programa de la Festa Major Roser de Maig en Cerdanyola del Vallès

Festa Major de Maig en Cerdanyola del Valles
Festa Major de Maig en Cerdanyola del Valles

Programa de la Festa Major del Roser de Maig en CERDANYOLA DEL VALLÈS 2023

Els actes previstos començaran el 28 d’abril i es perllongaran fins al 20 de maig, amb més d’un centenar de propostes. Les organitzades per l’Ajuntament seran gratuïtes. Aquesta informació, junt amb tota la resta, la podreu consultar als webs i xarxes socials municipals.

L’entitat pregonera serà la Colla de Joves Diables de Cerdanyola del Vallès, que aquest any celebra el quarantè aniversari. El divendres 5 de maig i a partir de les 19 h es farà l’acte inaugural de la Festa Major a la plaça de Francesc Layret. Hi actuaran l’Agrupació Cultural Sardanista, la Colla Gegantera de Cerdanyola del Vallès, l’Esbart Sant Marçal i la Casa d’Andalucía. A partir de les 22 h es farà un dels actes més "sonats" de la Festa: el Piromusical, que es llançarà i escoltarà des del Parc del Turonet.

Els grans concerts de la Festa Major del Roser de maig 2023 comptaran aquest any amb grans noms del panorama artístic actual. El parc del Turonet serà el marc que acollirà divendres i a partir de les 22.15 h l’actuació dels Celtas Cortos, una banda amb una llarga trajectòria damunt dels escenaris que oferirà un directe potent. Escalfarà l’ambient Descanso Dominical. Tributo a Mecano, una banda per a nostàlgics i públic jove. L’endemà i a partir de les 21 h la popular Edurne oferirà les seves conegudes cançons al respectable. Macaco prendrà el relleu per animar la festa amb música engrescadora i lletres compromeses amb el medi ambient. El fi de festa anirà de la mà de La Pegatina. Els montcadencs celebren els seus 20 anys i anuncien un concert ple de vida, color i gresca. El diumenge la música començarà a les 20 h, amb l’art de la calellenca Aina de Silva. Ritmes calents i suggeridors, lletres amb missatge que agradaran a tothom preparant-lo per l’actuació del badaloní Juan Magán, un artista mundial i multipremiat que oferirà al parc del Turonet un gran espectacle.

El Parc Xarau, un dels centres neuràlgics de la Festa Major, obrirà les portes el divendres 5 de maig a les 22.15 h amb la proposta La Martinada al Xarau. Es farà la festa de Los 40 Urban, a càrrec de la popular emissora, tancant la festa el DJ Eros, a partir de les 2 h AM. L’organització va a càrrec de la Comissió de Festes de Sant Martí.

El Parc Xarau serà la seu del Parc Familiar del Roser de Maig, que romandrà obert el dissabte 6 i diumenge 7 de maig de 10.30 a 14 h i de 17 a 20 h. Dilluns 8 de maig, de 10.30 a 14 h.

Per als més petits (0 a 4 anys) es farà el Jardí dels petits, el dissabte dia 6, i el Sonàrium, diumenge 7 i dilluns 8. Es faran activitats esportives durant els tres dies. Hi haurà Rocòdrom, muntat pel Club d’Esports de Muntanya (CEM), Circuit d’ecoxocs i Cursa d’obstacles. Completarà l’oferta una proposta de Jocs i espais lúdics. Hi haurà Ludoteca de jocs tradicionals (diumenge 7 de maig), Tallers de titelles e imants ( dissabte dia 6 de maig), Espai de circ (diumenge 7 de maig), Tradijocs (dilluns 8 de maig) i Globoflèxia (dilluns 8 de maig).

La Festa Major Infantil es farà el dilluns 8 de maig. Des de les 10.30 a les 14 h. Es faran les activitats Espai 0-3 i Jocs de taula, Espai Aigua Sostenible, taller de Batukada Inclusiva, Cooperactivitat!!, Torneig de partides ràpides d’escacs, organitzat per la Penya d’Escacs I la Llar del Jubilat i Pensionista de Cerdanyola i el Ball infantil Fi de Festa amb la cia. Rikus, que oferirà l’espectacle Visca la Xerinola.

La Gent Gran i ciutadania amant de la música podran gaudir al Parc Xarau de l’actuació de l’Orquestra Prometida a l’envelat (dissabte 6 de maig). A les 19 h oferiran un concert i a partir de les 20 h amenitzaran el ball que comptarà amb el tradicional Ball del Fanalet organitzat per l’AE Pau Casals. L’endemà, a l’envelat i a partir de les 19 h es farà una Tarda de Mariachis, a càrrec dels Mariachis BCN Música.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR