FIESTAS EN CERDANYOLA DEL VALLÈS

Cuándo son, qué días y programa de las Fiestas en Cerdanyola del Vallès: Festa de Tardor Sant Martí, Festa Major del Roser, Carnaval de Cerdanyola

Fiestas en Cerdanyola Festa de Tardor Sant Martí
Fiestas en Cerdanyola Festa de Tardor Sant Martí

Fiestas en Cerdanyola Festa Major Roser de Maig
Fiestas en Cerdanyola Festa Major Roser de Maig

Fiestas en Cerdanyola del Valles Carnaval
Fiestas en Cerdanyola del Valles Carnaval

Carnaval de Cerdanyola del Vallès

del 16 al 22 de febrero de 2023

 

Consulte aquí el programa del Carnaval de Cerdanyola del Vallès


Fiestas en Cerdanyola del Valles Diada de Sant Jordi
Fiestas en Cerdanyola del Valles Diada de Sant Jordi

La Cerdanyola de les tradicions i festes

 

A la ciutat són assenyalats els dotze mesos de l'any. S’hi celebren un munt d’activitats de caire tradicional, cultural i festiu, molt seguides per la població.

 

Cerdanyola del Vallès té dues grans festes. El Roser de maig, la festa major, que es celebra el primer cap de setmana de maig, i les festes de tardor, a l’entorn de l’11 de novembre, dia de Sant Martí, patró del municipi. Celebra tradicions de la terra i d'arreu i esdeveniments de categoria internacional, com el Festival Blues Cerdanyola, el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT Cerdanyola), la Mostra de Dansa Popular i el Fanntosfreak. D’altres destacats són la Pallassada o el MAC&Xics, entre moltes propostes. Tots són possibles gràcies a l'esforç de molta gent que dia a dia fa de Cerdanyola del Vallès un teixit associatiu dinàmic i participatiu que dóna impuls a la ciutat.

 

 

Festes d'hivern. Del 21 de desembre al 21 de març. Festes i tradicions al voltant de Nadal i Carnestoltes. Tres grans desfilades (la cavalcada dels Reis Mags d'Orient, la rua de carnaval i els Tres Tombs) faran que oblidar el fred. Una munió de cerdanyolencs es reuneixen al carrer.

 

Festes de primavera. Del 21 de març al 23 de juny. Per celebrar colors i olors. L'arribada del bon temps convida a gaudir dels llibres i les roses, de la festa major del Roser de Maig i de les fires als carrers.

 

Festes d'estiu. Del 23 de juny al 23 de setembre. Les revetlles de Sant Joan inauguren una temporada de nits a la fresca. La nit del concert al castell, de la cantada d'havaneres i rom cremat. Les nits de la Mostra de Dansa i dels curtmetratges fantàstics del Fantosfreak. Canvia el dia per la nit, fins al setembre. La vida diürna retorna amb la diada nacional de Catalunya.

 

Festes de tardor. Del 23 de setembre al 21 de desembre. Durant els mesos de tardor, temps de grans festes i fites, tenen lloc el festival internacional de Teatre Infantil i Juvenil (FIT) i el Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, ambdós convocats bianualment. El nom de Cerdanyola del Vallès és conegut gràcies a aquests esdeveniments però hi també altres cites, com la festa patronal de Sant Martí, la Festa de Tardor, que sacsegen la vida de la ciutat.