Els dies 2 i 3 de maig, durant la celebració de la Fira del Vi de Falset, Limonium ofereix l’activitat “La Fira dels petits”. Aquesta actuació permetrà als visitants més petits de la fira, gaudir d’un espai en el que es realitzaran tallers per a nens i nenes de 5 a 12 anys.

Els tallers es realitzaran en franges d’una hora en grups limitats segons ordre de reserva.

Per tal d’apuntar-se al taller d’una de les diferents franges horàries, cal dirigir-se a la recepció o mostrador d’informació i donar les dades del nen i el contacte dels pares o dels adults amb els quals ha vingut el menor.

Es realitzarà un posa gots, adequat per a deixar-hi la copa, o posar-hi l’ampolla de vi,  elaborat a partir de la reutilització de revistes i cartrons. Amb la senzilla tècnica de caragolar els papers de revista mitjançant una vara de fusta, els nens i nenes aconsegueixen formar uns tubs de paper fàcilment plegables i convertibles en espirals, suficientment rígids com per suportar el pes d’una copa, un got o una ampolla de vi. Els diferents espirals es col·locaran a sobre d’un cartró, formant la forma d’un gran raïm.

A més, es realitzarà una mostra de propostes de cartells per a la propera Fira del Vi de Falset, que es correspondrà amb la 20a edició, elaborats pels participants.

Per altra banda, amb tots els nois i noies que ho vulguin, s’elaborarà un gran mural ambientat en la temàtica del cep, la planta que produeix el raïm i es treballarà amb la divulgació de les varietats del Priorat.

Aquest taller està dirigit per un equip de 3 educadors i els participants es dividiran en funció de les edats per tal d’organitzar-los en tres grups on les explicacions i l’activitat s’adeqüin al nivell dels nens i nenes.

El preu dels tallers és de 3 euros/nen/hora (no es podran realitzar dues sessions consecutives).