Festa Major de QUART 2023

del 7 al 16 de julio de 2023 - activitats esportives,  dia del teatre amb l'actuació de l'entitat quartenca Q-art i Acció. La nit més jove, La nit de la imatge amb el primer sopar popular amb música en viu. La Jornada Peter Pan. La Nit de la Llum amb el segon sopar popular d'aquesta Festa Major de Qaurt. L'últim dia, el diumenge 16 de juliol, serà la cloenda amb la Festa Veterana. Hi participaran les corals quartenques Santa Margarida i Cor de Cor, es farà un vermut "havaner" i finalitzarà amb el sopar de la gent gran.

Festa Major de Quart
Festa Major de Quart

Programa de la Festa Major de QUART 2023

La Festa Major de Quart d'enguany es durà a terme del 7 al 16 de juliol. Del 7 al 9 de juliol 6 entitats esportives han organitzat 7 activitats perquè gaudeixis i descobreixis els seus esports. Bàsquet, futbol, patinatge, gimnàstica rítmica, zumba, bicicleta, senderisme... i molt més!

 

La resta d'activitats estaran repartides entre el 12 i el 16 de juliol. S'ha programat una Festa Major perquè tant grans com petits la puguin gaudir al màxim. S'ha fet una aposta atractiva i variada que s'ha tematitzat segons el dia.

 

El dia 12 de juliol serà el dia del teatre amb l'actuació de l'entitat quartenca Q-art i Acció. El dia 13 de juliol serà la nit més jove, que té per objectiu donar la benvinguda a la festa més activa! El 14 de juliol serà la nit de la imatge amb el primer sopar popular amb música en viu. El 15 de juliol serà el matí destinat als més petits amb la Jornada Peter Pan! Un dia que finalitzarà amb La Nit de la Llum amb el segon sopar popular d'aquesta Festa Major.

 

L'últim dia, el diumenge 16 de juliol, serà la cloenda amb la Festa Veterana. Hi participaran les corals quartenques Santa Margarida i Cor de Cor, es farà un vermut "havaner" i finalitzarà amb el sopar de la gent gran.