Programa de la FESTA MAJOR de SANT BOI DE LLOBREGAT 2015

DEL 15 AL 20 DE MAYO DE 2015

Programa de actividades de la Festa Major de Sant Boi de Llobregat del 15 al 20 de mayo de 2015

Festa Major de Sant Boi de Llobregat

Del 15 al 20 de Mayo de 2015


Aquesta Festa Major la petem, així que comenceu-vos a preparar perquè no parareu de ballar, córrer, compartir amb els amics, fisgonejar, tararejar, emocionar-se i viure amb ganes uns dies de celebració i diversió! Un 15, 16, 17 i 20 de maig que ens portarà actuacions de primera línia i també una extensa oferta familiar…

 

Novetats destacades

 

  • 1. Obrirà el pregó amb el discurs dels nens i nenes del Consell d’Infància i Adolescència, que de segur tindran moltes coses a dir-nos als adults!
  • 2. La Festa Major 2015 prioritzarà l’oferta per a tots els públics i parant una atenció especial a les ofertes de públic familiar i programació diürna. S’espera que hi hagi ambient de festa tot el dia.
  • 3. La Fira del Joc i l’aventura creix en tamany i continguts i es programà dos dies, el 16 i 17 de maig, un espai permanent d’activitats familiars al parc de la Muntanyeta: jocs, espectacles, circ, una carpa amb espectacles de 30 minuts i programació continuada o la Miniescola de Circ per als petits.

  • 4. Més propostes familiars amb el Daltabaix o el Mag Larí. Els nens i nenes de diferents escoles municipals de música ocuparan els carrers amb les seves interpretacions musicals i el Mag Larí actuarà dins la programació de la temporada d’Arts escèniques i música a Can Massallera. ATENCIÓ: Exhaurides les localitats de la tarda, es farà una nova funció a les 12h. del migdia, ja les entrades a la venda!
  • 5. Una Diada Castellera que creix. Comptarà amb la participació dels Minyons de Terrassa, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Cornellà.


Actuacions musicals imperdibles


Entre les actuacions musicals estrella, ens trobarem a Falete com a cap de cartell del Festival Flamenc al Parc de la Muntanyeta, divendres 15 inclourà algunes de les bandes més interessants del panorama musical català: els santboians Trau (premi Sona 9 2014, Joan Dausà i Catarres… sí , sí! ;) . Pels més patxangueros la visita d’un gran clàssic l’Orquestra Plateria el dissabte serà una gran cita imperdible!  I pels més melòmans ens visitarà David Bustamante. I per l’oferta musical més rumbera i flamenco fusión, Miguel Campello cantant de El Bicho i la Sra. Tomasa. A més, també continuem amb més oferta local i la cantant de Ciutat Cooperativa, Carmen Doorá, estrenarà nou disc. I per acabar, entre el més destacat, el Tour 40, amb l’actuació de DJ’s per a joves i adolescents. La Festa Major tancarà, com sempre, el dia de Sant Baldiri amb el tradicional Piromusical.

PROGRAMA DE ACTIVIDADES DE LA

FESTA MAJOR DE SANT BOI 2015


Concierto de David Bustamante en la Festa Major de Sant Boi
David Bustamante
Concierto de Falete en la Festa Major de Sant Boi
Falete