Programa de la FESTA MAJOR DE NOU BARRIS 2015

del 12 al 17 de mayo de 2015

Programa de la FESTA MAJOR DE NOU BARRIS 2015Amb la Festa Major, del 12 al 17 de maig, Nou Barris s’omplirà de color i optimisme: concerts, balls, activitats infantils i esportives, el mercat modernista...

Festa Major de Nou Barris

Del 12 al 17 de Mayo de 2015


Amb la Festa Major, del 12 al 17 de maig, Nou Barris s’omplirà de color i optimisme. Durant aquests dies, la cultura i la diversió transformaran la quotidianitat en l’alegria de viure en un barri acolorit que gaudeix activament de la seva gran festa ciutadana.

Enguany, com és tradicional, la Festa Major de Nou Barris aplega un conjunt de propostes per a tothom: concerts, balls, activitats infantils i esportives, el mercat modernista, la mostra de mercats, la primera trobada de música instrumental, així com la trobada de gegants i l’espectacle de llum i color a la font màgica de Manuel de Falla. També inclou diversos actes de commemoració del centenari de la construcció de l’edifici de l’Institut Mental que actualment acull la Seu del Districte, com ara visites guiades i una exposició especialment dissenyades per a aquesta celebració.

Tots els veïns i veïnes podreu gaudir aquests dies d’un munt d’activitats culturals i festives per a totes les edats, organitzades amb l’esforç i la il·lusió de les entitats i equipaments del districte.


PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR

DE NOU BARRIS 2015


Déjanos tu comentario


Castellers a las Festes de Nou Barris, Programa 2015