FESTA MAJOR DE SANTA COLOMA DE GRAMANET 2020

del 4 al 7 de septiembre de 2020

Programa de la Festa Major de Santa Coloma de Gramanet: consulte todos los actos y actividades, conciertos, cercavila, fuegos artificiales y mucho más...

Degut a l’evolució de la pandèmia de la Covid-19 a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, on han aparegut diversos brots en els darrers dies, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, d’acord amb la Comissió de Festes d’aquesta ciutat, han acordat suspendre la celebració de la propera  Festa Major d’Estiu, l’esdeveniment lúdic anual més important d’aquesta Ciutat, que s’havia de celebrar els propers dies 4, 5, 6 i 7 de setembre

 

A tal efecte, L’Ajuntament emet el següent comunicat:

 

“La ciutat de Santa Coloma de Gramenet celebra de manera orgullosa i multitudinària la seva Festa Major d'Estiu el primer cap de setmana de setembre, any rere any des de fa més d'un segle.

 

Enguany, davant el desafiament generat per la pandèmia de la COVID-19 s'havia plantejat, d'acord amb la Comissió Municipal de Festes, un model de festa simbòlic, reduït i majoritàriament virtual. Volíem defensar el nostre sentiment de pertinença, i donar suport a entitats, artistes i indústria cultural de la ciutat en un moment crític.

 

Només la Guerra Civil havia aconseguit aturar la nostra Festa. Malauradament, els darrers esdeveniments i l'evolució de la pandèmia no ens deixen una altra opció que suspendre l'edició d'enguany.

 

Havíem treballat en un model segur, basat en l'oferta via xarxes socials, que l'escenari actual de restriccions quant a l'execució d'activitats culturals fixat pel Departament de Salut de la Generalitat fa totalment inviable.

 

És una decisió que ens omple de pena, presa des de la responsabilitat i amb l'objectiu prioritari de la preservació de la salut de les persones. Redoblarem el compromís amb les entitats, els artistes i el sector industrial. Tornarem amb força per a impulsar el talent sorgit de la nostra ciutat i reivindicar l'esperit colomenc, orgullós i resilient.”.

 

Festa Major de Santa Coloma de Gramanet
Festa Major de Santa Coloma de Gramanet

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR DE SANTA COLOMA DE GRAMANET 2019

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR