CARNAVAL DE RIPOLLET 2023

del 15 al 22 de febrero 2023

Programa del Carnaval de Ripollet
Programa del Carnaval de Ripollet

PROGRAMA DEL CARNAVAL DE RIPOLLET 2023

Després de l'edició 2022, encara amb alguna restricció sanitària, per a aquest 2023 el lema serà #CarnavalViu, fent referència al fet de viure més que mai el Carnaval al carrer. Per això, l'Ajuntament fa una crida a la participació perquè petits i grans es disfressin i surtin a gaudir de les activitats proposades.

Una de les novetats més importants és el trasllat del Carnaval infantil a la plaça de Joan Abad, i no a la plaça del Molí, on s'ha fet els darrers anys. El ball infantil tindrà lloc divendres, 17 de febrer, i començarà a les 17 h amb l'espectacle familiar 'Tumàcat Music Xou'. Seguidament, se celebrarà la festa per al públic adolescent, amb el punxadiscos i animador Joe Diem, també a la plaça de Joan Abad.

Una vegada finalitzat el termini d'inscripció a la Rua de Carnaval, s'hi han registrat un total de 15 comparses i prop de 1.000 persones. La Rua estarà encapçalada per Diables de Ripollet i la Banda de Música de la Societat Coral 'El Vallès'. Tindrà lloc el pròxim 18 de febrer i començarà a les 17.30 h, al carrer de Sarrià de Ter, acabant al parc de Gassó Vargas. L'Ajuntament disposarà d'equips de megafonia per a aquelles comparses que reuneixen els criteris establerts a les bases.

Carnaval Jove

Com és habitual, al vespre del mateix 18 de febrer, se celebrarà el ball de nit jove posterior a la Rua a l'aire lliure, a la plaça de Joan Abat. Començarà a les 23 h i comptarà amb l'actuació del punxadiscos i animador Joe Diem.

Serà obligatòria l'acreditació amb DNI, NIE o passaport original, i les persones menors de 16 anys podran accedir al recinte degudament autoritzades i acompanyades per un tutor legal o bé per un major d'edat autoritzat. El formulari d'autorització es podrà descarregar a través de la biografia de l'Instagram de @ripolletjove, i lliurar-lo al control d'accés.

Penjada del Cabraboc

Com és usual, seran Diables de Ripollet i la Colla de Gitanes els que donaran el tret de sortida al programa d'actes del Carnaval, amb la penjada del Cabraboc i la tabalada, el dimecres 15 de febrer, a les 18.30 hores, al balcó de Ripollet Ràdio (Cal Teixell). Abans, s'interpretarà La llegenda del Vell i la Vella, conduïda per la figura del Xarlatà. Aquesta activitat torna a realitzar-se a la rambla de Sant Jordi, després que l'any passat es fes al pati del Centre Cultural.

Tancarà el programa d'actes de Carnaval la despenjada del Cabraboc, Dimecres de Cendra, 22 de febrer. Aquest any tampoc es farà la sardinada.

 

Compártenos en Facebook