CARNAVAL DE RIPOLLET

DEL 13 AL 18 DE FEBRERO DE 2015

Programa del Carnaval de Ripollet 2015

Carnaval de Ripollet

Del 13 al 18 de Febrero de 2015


Les activitats del Carnaval començaran divendres, 13 de febrer, amb el carnaval infantil, a la plaça de Joan Abad. A les 17 hores, hi haurà un espectacle infantil, seguit de disco mòbil per a públic familiar. A les 20 hores, les Bruixes de Ripollet realitzaran una narració teatralitzada del conte del Vell i la Vella, amb foc i versots.


La Rua tindrà lloc el dissabte, 14 de febrer, a partir de les 17.30 hores, amb sortida des del carrer de Sarrià de Ter amb la rambla de Sant Jordi. Trobaran les bases detallades a les imatges adjuntes.

Dissabte, 14 de febrer, a banda de la tradicional Rua de Carnaval, a la nit hi haurà el ball de carnaval jove, a partir de les 23.30 hores al Pavelló Joan Creus, amb concurs de disfresses inclòs. Recordem que els menors de 16 anys han d'anar acompanyats del seu pare/mare o tutor.

Les activitats finalitzaran el dimecres, 18 de febrer, amb la sardinada popular a càrrec de l'Associació Gastronòmica El Setrill. Aquell mateix dia els Diables de Ripollet realitzaran la despenjada del Cabraboc del balcó de Ripollet Ràdio, que penjaran l'11 de febrer.