CARNAVAL DE CALDES DE MONTBUI

Programa del Carnaval de Caldes de Montbui

Carnaval de Caldes de Montbui

14 de Febrero de 2015Programa Carnaval de Caldes de Montbui 2015


Dissabte 14 de febrer 

17.30 h RUA DE CARNAVAL 
Recorregut: av. Josep Fontcuberta (pl. Romà Martí), c. Montserrat, c. Rector J. Alemany, pl. Catalunya, c. Font i Boet, pl. de l’Àngel, av. Pi i Margall, c. Mossèn Cinto Verdaguer i zona esportiva del Bugarai

19.30 h* ESBRONCADA I CREMA DEL REI CARNESTOLTES, EXHIBICIÓ DE LES DISFRESSES I LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS DE DISFRESSES 
Col•laboren: Taller Municipal d’Art Manolo Hugué i l'Electra Caldense, en la construcció i muntatge del Ninot de Carnestoltes, Ball de Diables de Caldes de Montbui. 
Lloc: zona esportiva del Bugarai

* L'horari és aproximat en funció del desenvolupament de la rua.El concurs de disfresses serà el 14 de febrer, de 16.45 h a 20 h. Les inscripcions de comparses i grups al concurs ja es poden començar a fer fins l’11 de febrer (a l’OAC, al Centre Cívic i Cultural i al Toc). Consulteu les bases del concurs a www.caldesdemontbui.cat

Caldes de Montbui se suma a la celebració de Carnaval amb el concurs de disfresses i la tradicional rua que es farà el 14 de febrer i s’iniciarà a les 17.30 h a la plaça de Romà Martí.

També com és tradició, el Taller d’Art Municipal Manolo Hugué construirà el gran Ninot de Carnestoltes i el Ball de Diables es farà càrrec de cremar-lo.

Inscripcions al concurs de disfresses

Grups i Comparses: 
- a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament, fins el dimecres 11 de febrer abans de les 14 h. 
- a la secretaria del Centre Cívic i Cultural, fins el dimecres 11 de febrer abans de les 21 h. 
- i a l’Espai Jove El Toc, fins el dimecres 11 de febrer abans de les 21 h.

Els grups de 4 a 10 persones es podran inscriure també el mateix dia 14 de febrer de 16.30 h a 17.15 h a la plaça Romà Martí.

Individual, parella i trio:

- a la plaça Romà Martí, el mateix dia 14 de febrer de 16.30 h a 17.15 h

Aquells participants que ho desitgin poden fer arribar a l’organització un DIN A4 amb fotografies que demostrin que la disfressa és d’elaboració pròpia, a través de l’adreça de correu electrònic cultura@caldesdemontbui.cat abans del dia 11 de febrer.

Organització de la rua de carnaval

La rua començarà a les 17.30 h a la plaça de Romà Martí (els participants hauran d’haver arribat al punt de sortida a les 16.45) i acabarà a la zona esportiva del Bugarai amb la tradicional esbroncada i crema del Rei Carnestoltes, les exhibicions de les disfresses i el lliurament de premis del concurs.

Consulteu les bases del concurs així com la documentació que cal presentar en el document adjunt.