Programa MIG ANY FESTER en CALPE

del 17 al 19 de abril de 2015

Programa del Mig Any Fester 2015 en Calpe

Programa Mig Any Fester en Calpe

Del 17 al 19 de Abril de 2015


En aquest any 2015 començarem les festes de Moros i Cristians a Calp, el cap de setmana del 17, 18 i 19 d’abril, celebrant el tradicional Mig Any fester; sent el seu acte més representatiu la Presentació de Càrrecs, que serà a l’Auditori de la Casa de Cultura, el dissabte, dia 18, a les 19:30h. Aquest moment representa el canvi de càrrecs festers, on acomiadem als de l’any passat i donem la benvinguda als nous festers que ens representaran al llarg del 2015, sent durant les festes d’Octubre on viuran els moments més especials.

 

Cal destacar que l’any passat es va incloure una novetat en el Mig Any, la instal.lació d’una carpa en l’aparcament del Casc Antic, situat entre els Carrers Llibertat i Petit, per on té els seus accesos; enguany es repetirà l’experiència, aquest espai té com a objectiu ser un Casal popular, amb entrada gratuïta i lliure per a tots, festers i no festers, d’aquesta manera volem incentivar a la partipació de tots els ciutadans en la festa, situant-la en un punt centralitzat on tots son benvinguts. En la carpa hi haurà servei de begudes, festa amb música de xaranga en directe el dissabte dia 18 i junt a la carpa, jocs infantils i unflabes durant tot el cap de setmana.Tindrem concurs de paelles el diumenge de matí, en un recinte habilitat junt a la carpa, on cada Filà prepara aquest plat típic en un ambient d’allò més agradable. Finalment, acabem el Mig Any amb una xicoteta desfilada infantil a l’Av. Comte d’Altea, on els xiquets son els protagonistes.

 

A més, organitzem un concurs de fotografía a través de la xarxa social Instagram. Pots vorer l'enllaç amb les bases baix, junt amb el programa de festes.

 

Recomanem i convidem a tots els calpins i visitants que passen per la carpa a compartir moments festers amb els Moros i Cristians.

 

Els Càrrecs festers del 2015 son:

Banderera de l’Associació: Mª Ángeles Penella Giner, de la Filà Contrabandistes.

Capità Cristià i Primera Dama: Carlos Gustems i Carla Gustems, de la Filà Cavallers Templaris.

Capità Moro i Favorita: Xavier Fernando i Mesegué i Mª Ángeles Escortell Femenia, de la Filà Mascarats.

Alferes Infantil Cristià: Miguel Ivorra Ausina, de la Filà Almogàvars.

Alferes Infantil Moro: Maties Pastor Font, de la Filà Moriscos.

Acompanyats tots ells, pels banderers i bandereres de cada Filà, junts conformen la representació de la Festa.

 


Programa Mig Any Fester

en Calpe 2015