FIESTAS EN VILASSAR DE DALT

Festa Major de Sant Genís  en Vilassar de Dalt

Del 24 al 27 de Agosto de 2023

 

Pinche aquí para más información sobre las Festa Major de Sant Genís 2023 de Vilassar de Dalt


FIESTAS EN VILASSAR DE DALT

 

 

Cavalcada de Reis
5 de gener
Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, arriben a Vilassar de Dalt i tota la mainada els acompanya amb fanalets pels carrer de la Vila.

 

Festa de Sant Antoni
17 de gener
Coincidint amb el dia de Sant Antoni Abat, Vilassar de Dalt es vesteix de festa per celebrar aquesta diada amb els Tres Tombs organitzat per la Comissió de Sant Antoni.

 

Rua de Carnestoltes
Febrer-març
Vilassar de Dalt celebra la gran festa del Carnestoltes amb una rua de disfresses pels carrers del municipi.

 

Aplec de la Sardana
Tercer diumenge de març
Durant tot un dia, Vilassar de Dalt està immers en la cultura catalana a través de la sardana. L´aplec compta també amb una fira d´artesans. Ho organitza el Grup Sardanista de Vilassar de Dalt.

 

Festa Major dels Sants Màrtirs
Del 28 d´abril a l´1 de maig
L'Obertura de les relíquies dels Sants Màrtirs i la renovació del Vot de Poble són els actes més significatius de la Festa Major d'abril.

 

Trobada de Puntaires
Finals d´abril
Més de 500 puntaires es congreguen a Vilassar de Dalt per mostrar en directe l´art de fer puntes de coixí. Ho organitza l´Associació de Puntaires.

 

Jornades contra el càncer
Primer cap de setmana del mes de juny
Al llarg de tot un cap de setmana el parc de can Rafart s´omple de propostes per col•laboració contra el càncer: exhibicions de ball, espectacles infantils, concerts i àpats populars o el tradicional mercadillo d'articles diversos. Ho organitza l´Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer.

 

Arribada de la flama del Canigó - Sant Joan
23 de juny
Tal i com mana la tradició, la flama arribada des de la Muntanya del Canigó encén la foguera de Sant Joan que presideix la plaça de la Vila.

 

Festival Vilazari 978
Primera setmana de juliol
El mes de juliol Vilassar de Dalt viatja a l´època medieval a través del Vilazari 978. Un festival que inclou una gran varietat d'activitats familiars, un mercat medieval, un festival de música tradicional i la visita guiada al castell de Vilassar.

 

Festa Major dels Sants Genís
Del 24 al 27 d´agost
A finals d´agost Vilassar de Dalt celebra la Festa Major dels Sants Genís. Durant quatre dies podeu gaudir dels balls de tarda i nit, dels àpats a la fresca i d'altres actes com els correfocs, els gegants o la sindriada.

 

Diada Nacional de Catalunya
10 de setmebre al vespre
Acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb la participació de les autoritats locals i partits polítics que se celebra a la plaça Onze de Setembre.

 

Megadiada de can Salvet
11 de setembre
Una festa que té lloc al barri de can Salvet per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Durant tot un dia es fan activitats pels més petits: inflables, espectacles infantils, xocolatada... Ho organitza l´Associació de Veïns de can Salvet.

 

Fira del bolet i la natura
Finals d´octubre
L´Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt organitza cada any un dels actes més concorreguts de la Vila: la Fira del Bolet i la Natura que compta amb la tradicional exposició de bolets al Museu de can Banús, el tastet de bolets i l´entrega del Bolet d´Or i la fira del Bolet.

 

Fira de Santa Llúcia
Segon/tercer cap de setmana de desembre
L'Associació de Veïns del Barri de Can Salvet organitza cada any la Fira de Santa Llúcia que omple de parades de Nadal la Riera Salvet i els seus voltants. La fira també compta amb el cagatió i la visita del Patge Reial.