Cabalgata de Reyes de RUBÍ 2020

5 de enero de 2020

Cabalgata de Reyes de Rubí
Cabalgata de Reyes de Rubí

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de RUBÍ 2020

La ciutat ja es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que tindrà lloc el proper 5 de gener. Com altres anys, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’Escardívol i després protagonitzaran la tradicional cavalcada pels carrers de Rubí, amb l’objectiu de poder saludar tots els infants de la ciutat

 

Uns dies abans de la visita dels Reis, el Mag Rubisenc obrirà el seu campament ubicat al Museu Municipal Castell (MMUC) perquè els nens i nenes puguin lliurar-li les seves cartes. L’emissari de Ses Majestats atendrà visites del 2 al 4 de gener, entre les 16.30 i les 20.30 h.

 

Per garantir la màxima comoditat de les persones assistents, es lliuraran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta de gent i l’accés serà per rigorós ordre d’arribada. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

 

Amb l’objectiu d’apropar l’experiència d’aquesta visita a tots els infants de la ciutat, enguany es tornarà a reservar el primer passi del 2 de gener a nens i nenes amb diversitat funcional.

 

Tots els infants podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

 

Una visita plena de màgia

La tarda del 5 de gener, els Reis d’Orient arribaran a Rubí envoltats de màgia. A partir de les 16.30 h, el Carter Reial s’instal·larà a l’Escardívol i recollirà les últimes cartes. Està previst que Ses Majestats arribin cap a les 18 h guiats pel Mag Rubisenc i amb la col·laboració indispensable de tots els infants rubinencs.

 

RECORREGUT

Un cop Melcior, Gaspar i Baltasar hagin rebut les claus de la ciutat, aproximadament a les 18.30 h, s’iniciarà la cavalcada. Enguany hi haurà un petit canvi d’itinerari entre l’avinguda de Barcelona i el carrer Mare de Déu de Fàtima amb l’objetiu d’equilibrar l’afluència de públic i millorar la visualització de la cavalcada d’inici a final. El recorregut finalitzarà a la plaça del Doctor Guardiet al voltant de les 21 h, on els Reis faran la tradicional adoració al nen Jesús.

 

Durant tot l’itinerari, els Reis Mags repartiran quatre tones de caramels lliures de gluten i al·lergògens. Per motius de seguretat, els caramels es repartiran únicament des de la primera i l’última de les carrosses, i a partir de la plaça de Catalunya.

 

La comitiva estarà formada per set carrosses, una de les quals s’ha renovat per a l’ocasió ─la que transporta els regals. La cavalcada comptarà amb la participació d’una desena de companyies diferents d’animació artística, algunes d’elles internacionals, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s’impliquen en l’esdeveniment sota la coordinació de la comissió de Reis.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR