Cabalgata de Reyes de RUBÍ 2021

5 de enero de 2021

Cabalgata de Reyes de Rubí
Cabalgata de Reyes de Rubí

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de RUBÍ 2021

Malgrat les dificultats, Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran a la seva cita amb els infants de Rubí la nit del 5 de gener.

 

Gràcies al guiatge de l'estel màgic i del Mag Rubisenc, l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient s'espera, com cada any, la nit del 5 de gener a la tarda. Les mesures de prevenció i contenció del coronavirus no aconsellen dur a terme la tradicional cavalcada de Reis però no pateixis, durant la mateixa tarda, tu i la teva família tindreu ocasió de rebre'ls en diversos torns, entre les 17.30 i les 21.30 h al recinte màgic del Castell. O si ho preferiu, també podreu veure l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar des de casa, connectant-vos a les xarxes socials de l'Ajuntament.

 

Per assistir-hi presencialment, cal que reservis la teva entrada gratuïta a partir del 16 de desembre a les 17 h.

 

Campamento Real 2021

Les portes del Castell s'obren enguany per tal que les famílies de la ciutat puguin descobrir la màgia dels preparatius de l'arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient.

 

El Mag Rubisenc ha preparat un any més la seva llar per acollir tots aquells personatges que treballen de valent amb l'objectiu que, la nit del 5 de gener, tots els infants de la ciutat rebin la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

Aquest ha estat un any difícil, en què els nens i nenes han hagut de quedar-se a casa i deixar de veure els seus familiars i amistats per ajudar a protegir-nos tots plegats contra la Covid-19. Com a agraïment per aquest bon comportament, així com per la bona rebuda que els Reis d’Orient han tingut a Rubí des de fa molts i molts anys, el Mag Rubisenc ha decidit obrir aquest any les portes de la seva llar per tal que les famílies de la ciutat puguin veure i descobrir part de la màgia que envolta la nit de Reis. Una màgia que garanteix que aquest 2020, malgrat les dificultats, Ses Majestats tornaran a trobar la manera d'arribar a les llars dels infants de Rubí.

 

El Campament dels Reis estarà obert els dies 2, 3 i 4 de gener. Si vols visitar-lo amb els teus infants, cal que us hi inscriviu prèviament. Podreu escollir el dia i l'hora de la visita en funció de la disponibilitat de places. 

 

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR