CABALGATA DE REYES DE MOLLET DEL VALLÉS 2017

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes Magos de Mollet del Vallés

5 de enero de 2017

Cabalgata de Reyes de Mollet del Vallés
Cabalgata de Reyes de Mollet del Vallés

Aquest dijous 5 de gener, els Reis Mags arribaran a Mollet del Vallès i desfilaran pels carrers de la ciutat en la tradicional Cavalcada. Un any més, els Reis arribaran per l'estació de Mollet - Sant Fost aquest cop a les 18.24 h. Allà els esperaran les carrosses i els patges per iniciar el recorregut de la Cavalcada.

 

El recorregut de la Cavalcada serà el mateix que els darrers anys:

  • Carrer de Berenguer III
  • Plaça de Catalunya
  • Avinguda de la Llibertat
  • Plaça Major
  • Avinguda de Burgos
  • Avinguda de Jaume I
  • Avinguda d'Antoni Gaudí

La Cavalcada estarà formada per les següents carrosses: la de la Estrella, la del Patge Xumet, un any més amb un espectacular vehicle amb un escenari amb efectes de llum, so, fum i bombolles, la del Carter Reial, les carrosses dels tres Reis, el Camió Carboner, i les carrosses dels bombers i les ambulàncies. 

 

A llarg del recorregut, les carrosses estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, el tambors del Centre Cultural Andalús i l'Associació Musical Pau Casals. 

 

En total, participaran unes 300 persones, hi haurà més de 90 kg de carbó i es llençaran 1.650 kg de caramels aptes per a celíacs. Al marge de ser sense gluten, no provenen de productes OMG (no són transgènics) i els colorants són d'origen natural. 

 

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la Plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb una coral formada per una seixantena d'alumnes de 4rt de primària de l'Escola Sant Gervasi. L'alcalde Josep Monràs rebrà a Ses Majestats acompanyat de tres nens i tres nenes nascuts l?any 2010. Ells tindran l'honor de lliurar les claus de totes les cases de la ciutat als Reis Mags.


Compártenos en Facebook