CABALGATA DE REYES DE MATARÓ Cavalcada dels Reis a Mataró 2018

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes Magos de Mataró - Cavalcada de Reis a Mataró

5 de enero de 2018

Cavalcada de Reis a Mataró - Cabalgata de Reyes
Cavalcada de Reis a Mataró - Cabalgata de Reyes

Cabalgata de Reyes de Mataró: horario y recorrido

DIUMENGE, 31 DE DESEMBRE
Arribada dels Missatgers Reials al Port de Mataró. A les 12.30 h.
Després de creuar la mar Mediterrània arribaran al Port de Mataró a bord del vaixell Sant Ramon. A partir de les 11.30 h el grup mataroní Gospelsons faran un taller de gòspel, i  continuació, mentre els nens i nenes entreguin les seves cartes als tres missatgers, faran una actuació.
En cas de mal temps l’arribada es farà a Can Gassol, plaça de la Pepa Maca, 15.

 

Recollida de cartes dels Missatgers Reials
DIMARTS 2
De 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna
També hi haurà un espai d’activitats infantils a la plaça
DIMECRES 3
D’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna
Hi haurà un espai de dibuix i pintura i un espai d’activitats
DIJOUS 4
D’11 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de Santa Anna
Hi haurà un espai de dibuix i pintura i un espai d’activitats


Durant aquestes hores s’oferirà 3.500 litres de brou calent i un taller de fanalets, a més es repartiran 10.000 fanalets als diferents punts de recollida de cartes que hi haurà a la ciutat, que estaran situats a: Associació de Veïns Cirera, Associació de Veïns La Llàntia, Associació de Veïns Via Europa, Associació de Veïns Vista Alegre, Associació de Veïns L’Havana i Rodalies, Casal de Barri Les Esmandies, Centre Cívic Molins, Centre Cívic Pla d’en Boet, Centre Cívic Rocafonda, Mercat de la plaça de Cuba, passeig de Carles Padrós, Parc del Palau, Pati de Can Marchal i plaça d’Isla Cristina.


CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT
 

DIVENDRES 5 DE GENER
a partir de les 17:30 h
 

Recorregut: : sortida des de la plaça de Puerto Rico, ronda d’Alfons X el Savi, plaça d’Espanya, Camí de la Geganta, plaça de Granollers, ronda de Leopoldo O’Donnell, plaça de Manuel Serra i Xifra, Camí del Mig, carrer de Miquel Biada, ronda Francesc Macià, Camí Ral, La Rambla, plaça de Santa Anna i La Riera fins a l’Ajuntament, des d’on els Reis d’Orient faran els seus discursos. A continuació els Reis d’Orient sortiran de l’Ajuntament i aniran Riera vall fins a la plaça de Santa Anna, on explicaran un conte als nens i nenes abans que vagin a dormir. 

L’espectacle final comptarà amb una actuació de circ a càrrec del Circo Italiano i també serà el moment en què Ses Majestats rebran els obsequis de part dels mataronins, de mans de la regidora de Cultura, Núria Moreno. El Rei Melcior rebrà la clau de la ciutat que obre totes les portes i un plànol per tal de no deixar ningú sense regal. Al Rei Gaspar se li donarà unes mantes per recuperar-se del fred, unes mantes que simbolitzen la importància del passat tèxtil de la ciutat. Per acabar, el Rei Baltasar rebrà raïm per refer-se del llarg viatge i que esdevé un recordatori de l’antiga ciutat Iluro des d’on sortien les tines de vi cap a les tropes romanes.

Per cinquè any consecutiu, els Reis d’Orient baixaran cap a la plaça de Santa Anna per explicar als infants el conte de Reis, que ja s’està convertint en tota una tradició. En aquesta ocasió l’autor del relat és Pere Anglas, actor, guionista de televisió, autor i director de teatre i lletrista.

 


Es repartiran 1.500 kg de caramels sense gluten, per tant aptes per a celíacs, al llarg de la rua i, com a novetat, les carrosses pròpies de Ses Majestats lliuraran caramels també sense sucre aptes per a diabètics.


Normes de seguretat durant el recorregut:
Eviteu recollir els caramels a les zones de les carrosses.
Vetlleu perquè els nens i nenes no s’aproximin a les rodes dels vehicles.
És prohibit transitar entre els vehicles i les carrosses de tota la cavalcada.


Compártenos en Facebook