CABALGATA DE REYES DE MATARÓ Cavalcada dels Reis a Mataró 2021

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes Magos de Mataró - Cavalcada de Reis a Mataró

5 de enero de 2021

Cavalcada de Reis a Mataró - Cabalgata de Reyes
Cavalcada de Reis a Mataró - Cabalgata de Reyes

Cabalgata de Reyes de Mataró 2021: horario y recorrido

La impossibilitat de fer actes multitudinaris ha obligat l’Ajuntament a prendre la decisió de no fer la Cavalcada i substituir la màgia de la nit de 5 de gener per un Campament Reial i una connexió audiovisual amb Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

El Campament Reial s’instal·larà al Parc Central del 4 de desembre al 5 de gener en una carpa on els nens i nenes de la ciutat podran lliurar la carta amb els seus desitjos. L’activitat consistirà en un recorregut per l’univers dels Reis de Mataró, en el qual les famílies veuran personatges que participen cada any a la Cavalcada i diferents sorpreses. En entrar a la carpa, els visitants es trobaran tres grans bústies on podran dipositar la seva carta, la carta es podrà descarregar al web culturamataro.cat.

 

L’accés al recinte es farà per unitats familiars amb una freqüència de 5 minuts, i la visita tindrà una durada total de 15 minuts.

 

És imprescindible demanar cita prèvia al web culturamataro.cat. Els horaris de visita són: entre setmana de 17 a 21 h i els caps de setmana de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Els dies 7 i 8 de desembre i la setmana del 28 de desembre al 3 de gener hi haurà sessions de matí i de tarda. Els dies 25 de desembre i 1 de gener la carpa estarà tancada i el dia 26 de desembre només obrirà a la tarda.

 

A més de poder lliurar les cartes al Campament Reial, també es podrà fer als centres cívics de Cerdanyola, Rocafonda, Cabot i Barba i Espai Gatassa i al Mercat de la plaça de Cuba a partir del 21 de desembre als matins.

 

Pel que fa a la nit del 5 de gener, els Reis d’Orient s’adreçaran als nens i nenes de la ciutat de manera virtual. En una connexió que podran veure a través de Mataró Audiovisual, als webs mataro.cat i culturamataro.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Mataró, Ses Majestats faran un regal als infants de la ciutat obrint una finestra a una part de la seva màgica feina. Els permetran veure el que passa a la carpa quan ja no recullen cartes i descobriran l’activitat frenètica que comporta agafar les cartes, aconseguir les joguines, etc. L’alcalde rebrà els Reis i aquests oferiran un missatge a tots els nens i nenes.

 

La direcció artística continua liderada per Marc Abril i pel que fa als textos s’ha comptat amb la col·laboració de Ramon Radó.

 

Al vídeo s’hi veuran representades les entitats que participen sempre a la Cavalcada: ONCE, Fundació El Maresme, els Bombers de Mataró, la Casa d’Andalusia, la Sala Cabanyes, els Capgrossos de Mataró, l’Escola de Dansa Almudena Arsai, la Xarxa d’Espais Joves de Mataró i les associacions de veïns de Vista Alegre, Cirera, Camí de la Serra, Pla d’en Boet, Cerdanyola i Rocafonda.

 

Campament Reial

Lliurament de cartes als Missatgers i Missatgeres Reials

 

 

 

 

Els Missatgers i Missatgeres dels Reis d’Orient us esperen al Campament Reial que hi ha al Parc Central. Allà hi haurà les bústies reials de cada Rei, i també us rebrà en Tempus, que té el poder d’aturar el temps per poder preparar i repartir tots els regals. Viureu la màgia de la nit de Reis al llarg d’un petit recorregut en què veureu el procés de classificació de les cartes, la preparació de les joguines i les carrosses reials.

Ja podeu venir! No espereu a l’últim moment i veniu de seguida!


Cal inscripció prèvia que podeu fer aquí
Cada 'plaça' equival a una unitat familiar de fins a 6 persones
Si heu d'anul·lar una reserva, si us plau envieu un mail a cultura@ajmataro.cat indicant el nom, dia i hora de la reserva per poder alliberar-la i donar l'oportunitat a una altra família. Gràcies!


Tingueu en compte que haurem de mantenir les mesures sanitàries preventives de la Covid-19 habituals i a més a més:

 • L'accés al campament serà per unitats familiars de màxim 6 persones
 • A l’entrada només haureu de dir el nom amb el que heu fet la inscripció
 • Podreu escollir l'hora de la visita entre el 4 de desembre i el 5 de gener:
  De dilluns a divendres de 17 a 21 h.
  Dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
  Els dies 7 i 8 de desembre de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
  Els dies 28, 29, 30 i 31 de desembre de 10 a 14 h i de 17 a 21 h
  El dia 26 de desembre de 17 a 21 h
  Els dies 25 de desembre i 1 de gener el campament estarà tancat

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR