Programa de la FIRA D'ESPÀRRECS GASTROGAVA en Gavà 2017

del 28 al 30 de abril de 2017

Fira d'Espàrrecs de Gavà
Fira d'Espàrrecs de Gavà

Del 28 al 30 d’abril de 2017 se celebrarà 64 la Fira d’Espàrrecs, un reflex d’un Gavà que avança sense renunciar als seus arrels. El recinte firal s’amplia en 2.500 metres quadrats, passarà a tenir 22.500 metres quadrats de superfície, i manté el carrer de Sant Pere com a nexe d’unió dels dos espais centrals: el pavelló Jaume March i la plaça de Jaume Balmes. El nou tram del recinte estarà en el carrer de Sant Pere en direcció a l’eix de vianants on s’ubicarà la mostra d’automoció. Dissabte 29 s’inaugurarà la Mostra Agrícola,  amb les paneres i lots d’espàrrecs, al pavelló Jacme March. Un dia abans, divendres 28 d’abril, obrirà, a la plaça de Jaume Balmes, la quarta edició de GastroGavà, una mostra de l’oferta de restauració local amb l’espàrrec de Gavà i els productes locals com a ingredients principals. Una mostra de vins en el marc de GastroGavà; el nou format del Mercat del Camp, i l’ampliació de la mostra comercial són algunes de les novetats d’aquesta edició.

 

El recinte de la Fira

El recinte firal es divideix en quatre zones: la Zona Plaça de Jaume Balmes on hi haurà el Punt d’Informació Turística i de la Fira, GastroGavà, el Mercat del Camp i un escenari per activitats; la Zona Martí L’Humà on hi estarà l’espai infantil “La Fira t’apropa als Serveis d’Emergència”; la Zona Sant Pere amb Mostra Comercial i Artesanal i la Zona Jacme March amb la Mostra Agrícola, l’Exposició Fotogràfica del 48è Concurs Nacional de Fotografia i l’Espai “Els Petits Pagesos”.

 

Una Mostra de Vins i l’ampliació de la zona de terrassa de GastroGavà és una de les novetats de la Fira. Els experts dels cellers locals Bacu's, Celler La Vinya, Gavavins i Touche Barcelona Celler, oferiran una experiència de sabors molt especials amb un tiquet de 10 € que inclourà 4 degustacions de vi més una copa.

 

La mostra de vins complementarà les degustacions de qualitat  amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons que elaboraran especialment per l’ocasió una quinzena de restauradors de la ciutat.

 


La Fira d’Espàrrecs està organitzada per l’Ajuntament de Gavà amb la col·laboració de la Cooperativa Agropecuària de Gavà i del Baix Llobregat, pel que fa al vessant agrícola.  Quant a GastroGavà, l’organització recau en l’Ajuntament, l’Agrupació de Restauradors de Gavà i AGT (Associació de Gastronomia i Turisme). El certamen també compta amb el patrocini de Barnasud i IMAQ.

PROGRAMA DE LA FIRA D'ESPÀRRECS DE GAVÀ 2017

Programa de la Fira d'Espàrrecs de Gavà
Programa de la Fira d'Espàrrecs de Gavà
Programa de la Fira d'Espàrrecs de Gavà

Programa de la Fira d'Espàrrecs de Gavà
Programa de la Fira d'Espàrrecs de Gavà


Compártenos en Facebook