CABALGATA DE REYES DE VALLS 2020

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes Magos de Valls

5 de enero de 2020

Cabalgata de Reyes de Valls
Cabalgata de Reyes de Valls

Horario y recorrido de la CABALGATA DE REYES DE VALLS 2020

Durant tota la jornada. Pastisseries i forns. Exposició i venda dels tradicionals tortells de Reis, amb figureta i fava.

 

11.30 h. Passeig de l’Estació. Sortida del Fumera. Itinerari: carrers Vallvera, Avenir, Germans Sant Gabriel, El Pati, Cort i Plaça del Blat. Organitza: Afuma.

 

12 h. JCA Cinemes. Projecció pel·lícula sorpresa. El títol es desvela a la inauguració del Parc de Nadal. Imprescindible presentar la polsera del Parc a les taquilles del cinema en el moment de la compra, el mateix diumenge 5 de gener. Per cada polsera, un nen i un adult a preu reduït. Aforament limitat a la capacitat de la sala. Preu: 3 €/entrada.

 

18.30 h. Estació del tren. Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient i Cavalcada en carrosses, amb els patges, els heralds, cavalls, músics, grallers, timbalers i milers de joguines per als que us hagueu portat bé i engrunes de carbó per als que no. Nit d’il·lusions, nervis, somnis, que comença a les places i carrers i acaba a les llars vallenques. Organitza: Associació per la Cavalcada dels Reis. Itinerari: pl. Estació, pg. Estació, c. Vallvera, c. Avenir, c. Anselm Clavé, Font de la Manxa, ctra. Montblanc, c. Abat Llort, c. Cor de Maria, muralla de Sant Antoni (els cavalls passaran cap al c. Tomàs Caylà, pl. Garrofes, c. Carnisseria i c. Simó), c. Església, pl. Església, pl. Blat, c. Cort i el Pati.

 

El Pati. Benvinguda als Reis d’Orient per part de l’alcaldessa, Dolors Farré, que els lliura les claus de totes les cases de la ciutat.

 

Tot seguit. Paraules de salutació de Ses Majestats a les nenes i nens, vallenques i vallencs.

 

Compártenos en Facebook