CABALGATA DE REYES DE TARRAGONA 2018

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis

5 de enero de 2018

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido
Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis 2018

Els dies 2, 3 i 4 de gener els Patges Reials s’instal·laran al Pati Jaume I des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre per recollir les cartes que els nens i nenes de la ciutat adrecen a Ses Majestats els Reis Mags.

 

Aquest any, Ses Majestats els Reis Mags estrenaran una nova ubicació des d’on donaran la benvinguda reial a tota la ciutadania. El balcó de l’emblemàtic edifici recentment rehabilitat, el Pòsit, acollirà els parlaments de Ses Majestats i les autoritats locals per, a continuació, iniciar la Cavalcada fins a la plaça de la Font.

 

Arribada dels Reis

18.15 h, Serrallo/Moll de Costa, arribada per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar- des de terres de l’Orient, que serà saludada per les sirenes dels vaixells i barques del Port, així com per les 21 salves pirotècniques adreçades a les grans personalitats. Els patges dels Mags també encendran bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat.

18.45 h, disparament del primer tro d’avís que anuncia la Cavalcada.


Cavalcada

19.00 h: Inici de la Cavalcada dels Reis Mags, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada, l’esquadró de genets romans, la Guàrdia Urbana a cavall de gran gala i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i en la qual figuraran –entre d’altres- la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.

 

Itinerari: carrer Reial, la plaça dels Carros, pujarà per Apodaca, la Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer de Sant Agustí i Portalet fins a arribar a la plaça de la Font, cap a les 20.30 h on seran rebuts per tocs dels clarins i timbales i l’alcalde els farà el lliurament de les claus de la ciutat.

 

Durant tota la nit i matinada, els Mags i els seus patges repartiran milers de regals per a les nenes i els nens, i per a tota la ciutadania.

 


Recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona

Compártenos en Facebook