CABALGATA DE REYES DE TARRAGONA 2020

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis

5 de enero de 2020

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido
Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis 2020

CARTERA REIAL A EL CORTE INGLÉS. PORTEU LES VOSTRES CARTES PER ALS REIS MAGS

 

Del 27 de desembre al 4 de gener de 2020. Aconsegueix una foto gratis de record amb l'ambaixadora de SS.MM. els Reis Mags. Aquesta activitat tindrà lloc a la planta 3, en els següents horaris:

 

Desembre

Dia 27 de 17 a 20.30 h

Dies 28, 29 i 30 d'11 a 13.30 i de 17 a 20.30 h

Dia 31 d'11 a 13.30 i de 17 a 20 h

Gener

Dies 2, 3, i 4 d'11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h

 

Recollida de cartes a càrrec dels Patges Reials

 

Vine a portar la teva carta per a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

Dies 2, 3 i 4 de gener de 18 a 20 h al Pati de Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona.

 

Cavalcada de Reis 2020

 

Els Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, arribaran per mar al barri del Serrallo el proper diumenge 5 de gener de 2020, a les 18.15 h per repartir regals als nens i nenes de Tarragona. De les 19 a les 20.30 h, la Cavalcada recorrerà els carrers de la ciutat, des del carrer Reial fins a la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, on l’alcalde, Pau Ricomà, lliurarà les claus de la ciutat a Ses Majestats.

 

La Cavalcada de Reis de Tarragona està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i seguretat, entre d’altres.

 

Durant el recorregut de la cavalcada es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a persones celíaques.

 

HORARIS I RECORREGUT:

  • 18.15 h. Arribada per via marítima al moll del Serrallo dels Reis de l’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar amb la benvinguda de les 21 salves pirotècniques i les sirenes dels vaixells i barques del Port. Els Reis Mags seran rebuts pels representants institucionals i es traslladaran al balcó del Teatre del Pòsit de Pescadors, on saludaran a la ciutadania. Seguidament pronunciaran parlaments de benvinguda el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset, la primera Tinenta d’Alcalde, Carla Aguilar-Cunill i Ses Majestats.
  • 18.40 h. Llançament del Castell de Focs.
  • 19 h. Inici de la Cavalcada des del carrer Reial, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i desfilaran –entre d’altres- la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.
  • Itinerari de la Cavalcada: carrer Reial, plaça dels Carros, carrer d’Apodaca, Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.
  • 20.30 h. Arribada a la plaça de la Font i entrada del seguici dels Reis de l’Orient a peu mentre es podrà veure una projecció de mapping a la façana de l’Ajuntament. Amb l’entrada de ses Majestats a plaça, sonaran els tocs dels clarins i timbales. Seguidament, l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, els hi lliurarà les claus de la ciutat i farà els parlaments oportuns. Finalment, Ses Majestats pronunciaran unes paraules dirigint-se a tots els nens i nenes de la ciutat. L’acte clourà amb una nova projecció d’imatges a la façana de l’Ajuntament, acompanyament musical i una pluja de confeti i caramels.

Durant tota la nit i matinada, els Reis i els seus patges repartiran els regals per tota la ciutat.

Dissabte dia 6, a partir de les 9h del matí, els Reis visitaran diverses residències, hospitals i centres d’acollida de la ciutat.

 

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR