CABALGATA DE REYES DE TARRAGONA 2019

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis

5 de enero de 2019

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido
Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis 2019

RECOLLIDA DE CARTES A CÀRREC DELS PATGES REIALS

 

S.M. Reis d'Orient enviaran els seus patges reials, els dies 2, 3 i 4 de gener a les 18 h al Pati del Rei Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona per tal que tots els nens i nenes els facin arribar les seves cartes.

 

CARTER REIAL A EL CORTE INGLÉS

 

Del 27 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019. Aconsegueix una foto gratis de record amb l'ambaixador de SS els Reis Mags. Aquesta activitat tindrà lloc a la planta 3 de El Corte Inglés, en els següents horaris:

 

Desembre: 

Els dies 27, 28 i 29 d'11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h 

El dia 31 d'11 a 13.30 i de 17 a 20.00 h 

Gener: 

Els dies 2, 3 i 4 d'11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h

 

L'HOME DELS NASSOS

 

A les 12 h, al Pla de la Seu aparició de l’Home dels Nassos, amb tants nassos com dies té l’any. Es dirigirà per la Part Alta fins a l’Ajuntament, on pujarà al balcó principal, per després continuar el seu recorregut fins al Recinte Firal on és ubicat el Parc Infantil de Nadal.

 

Itinerari: Pla de la Seu, Pare Iglésias, Merceria, Cols, Major, La Nau, Peixateria, Cós del Bou, plaça de la Font, Portalet, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova fins als Despullats, recorregut per l’altre lateral fins al carrer de la Unió, Apodaca, Barcelona, passeig d’Espanya i Recinte Firal.

 

L'ARRIBADA I CAVALCADA DE REIS

 

Arribada dels Reis

 

A les 18.15 h al Serrallo/Moll de Costa, des de les terres d’Orient, arribada per via marítima i desembarcament a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar.

 

Enguany i com a novetat es dirigiran al balcó del Pòsit per adreçar la benvinguda reial des del balcó d’aquest emblemàtic edifici recentment rehabilitat.

 

Cavalcada dels Reis Mags

 

A les 19 h des de la plaça dels Infants-carrer Reial, inici de la Cavalcada dels Reis Mags, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada, l’esquadró de genets romans, la Guàrdia Urbana a cavall de gran gala i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona.

 

Itinerari: plaça dels Carros, carrer Apodaca, plaça de la Mitja Lluna, el carrer Unió, la Rambla Nova (dos tombs), el carrer Sant Agustí, Portalet i la plaça de la Font.

 

Recorregut acompanyat per Xaranga la Capona de Rambla Music. 

 

Arribada a la plaça de la Font i comiat

 

Cap a les 20.30 h, arribada dels Reis Mags a la plaça de la Font on l’alcalde els hi lliurarà les claus de la ciutat per tal d'accedir a totes les cases de Tarragona i poder deixar els regals.

 

Durant tota la nit i matinada, els Reis Mags i els seus patges faran arribar els regals a tota la ciutat.

 


Recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR