CABALGATA DE REYES DE TARRAGONA 2017

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis

5 de enero de 2017

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido
Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis - Horario y recorrido

Cabalgata de Reyes de Tarragona - Cavalcada de Reis 2017

Arribada dels Reis

18.15 h, Serrallo/Moll de Costa, arribada per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar- des de terres de l’Orient, que serà saludada per les sirenes dels vaixells i barques del Port, així com per les 21 salves pirotècniques adreçades a les grans personalitats. Els patges dels Mags també encendran bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat.

18.45 h, disparament del primer tro d’avís que anuncia la Cavalcada.


Cavalcada

19.00 h, plaça dels Infants-carrer Reial. Inici de la Cavalcada dels Reis Mags, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada, l’esquadró de genets romans, la Guàrdia Urbana a cavall de gran gala i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i en la qual figuraran –entre d’altres- la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties, i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.

Itinerari: Reial, Carros, Apodaca, Mitja Lluna, Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.

Cap a les 20.30 h, arribada a la plaça de la Font, tocs dels clarins i timbales per saludar els Mags, lliurament de les claus de la ciutat per part de l’alcalde, missatge de pau a les nenes i els nens per part del rei blanc Melcior i comiat.

Durant tota la nit i matinada, els Mags i els seus patges repartiran milers de regals per a les nenes i els nens, i per a tota la ciutadania.


Recorrido de la Cabalgata de Reyes de Tarragona

Compártenos en Facebook