CABALGATA DE REYES DE REUS 2021

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus

5 de enero de 2021

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus

Horari i recorregut de la Cavalcada de Reis a REUS 2021

El campament estarà instal·lat al parc de Sant Jordi fins el 5 de gener. Les visites, amb invitació prèvia, seran els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 h a 21:00 h. El dia 31 de desembre s'adapta l'horari i s'obrirà el campament de 10:00 h a 19:00 h. Després de cap d'any, el Campament dels Reis reobrirà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10:00 h a 21:00h. Les visites es faran en grups de 6 persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya. Un patge acompanyarà els visitants al llarg de tot el recorregut i els anirà endinsant a la màgia dels Reis d'Orient. La visita està previst que tingui una durada d’uns 20 minuts.

 

Els Reis de l’Orient recolliran, a la plaça d’Anton Borrell, les cartes que les nenes i els nens els vulguin entregar. En el gran espai del parc, ornamentat per a l’ocasió, hi haurà els col·laboradors habituals de Ses Majestats en les tasques nadalenques.

 

S’hi podrà veure com s’emboliquen els regals, com descansa l'Estel, com s’organitzen les cartes o com es posen a punt els vehicles que serviran per fer el repartiment a les cases, entre altres sorpreses; amb actuacions de dansa, a càrrec de la Coordinadora de Dansa de Reus; actuacions musicals de grups locals que acompanyaven Ses Majestats a la cavalcada, com l’Aula de Sons, la Cobla Reus Jove, Insonora, la Banda Pare Manyanet, la Banda Simfònica de Reus, etc., i la col·laboració de Bravium Teatre, Llop’s Teatre, l’Associació Amics del Cavall, l’Associació de Senegalesos de Reus i l’Associació Poncella de la Rosa de Reus, entre d’altres.

 

Entrades exhaurides

 

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR