CABALGATA DE REYES DE REUS 2019

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus

5 de enero de 2019

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Reus

Horari i recorregut de la Cavalcada de Reis a REUS 2019

RECOLLIDA DE CARTES PER A SSMM ELS REIS D'ORIENT

 

Dies 2 i 3 de gener de 2019: De 17.00 a 20.00, recollida de cartes al jardí de la Casa Rull, els infants podran donar les seves cartes als emissaris reials dels Reis d'Orient.

4 de gener de 2019: D'11.00 a 13.00 h i de 17.00 a 20.00, recollida de cartes al jardí de la Casa Rull, els infants podran donar les seves cartes als emissaris reials dels Reis d'Orient.

 

ARRIBADA DELS REIS MAGS D'ORIENT

  

El dia 5 a partir de les 16:30 h és previst que els Reis d'Orient arribin a la plaça d'Anton Borrell, on els infants reusencs els podran donar la benvinguda. La recepció, que comptarà amb un cor de nens i nenes i la Banda Pare Manyanet,  serà presidida per l'alcalde, Carles Pellicer i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, i hi poden assistir totes les famílies que ho desitgin.

 

Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’Hospital Sant Joan on aniran a visitar els nens que estiguin ingressats i també a tots els avis del centre sòcio-sanitari.

 

CALVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT

 

La cavalcada començarà a les 19:00 h des del carrer Ample i la comitiva es desplaçarà fins l’Ajuntament per poder recollir les claus màgiques de la ciutat de mans de l'alcalde.

 

Enguany prenen part a la cavalcada 8 carrosses i l’estel, que obre la comitiva. La gran novetat serà una nova carrossa, feta amb la col·laboració de les Brigades Municipals, que representa l’oficina de distribució de les cartes amb la inclusió de tots els barris de la ciutat.

 

A partir de les 19:00 h, doncs, l’estel guiarà la cavalcada des del carrer Ample i se seguirà el recorregut següent:

 


  • Carrer Ample,
  • avinguda Prat de la Riba,
  • avinguda president Companys,
  • carrer de Sant Joan,
  • el tomb de ravals,
  • carrer de Salvador Espriu,
  • carrer de l’Amargura
  • i en arribar a la plaça del Pintor Fortuny, només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal.

 

Aquest any, i amb motiu dels treballs de remodelació de la plaça de la Sang, la comitiva reial passarà per aquest indret de la ciutat, però estarà tallat l’accés al públic, per motius de seguretat.

 

Un cop a l’Ajuntament, sortiran al balcó per saludar als nens i nenes de la ciutat i agafar forces per la llarga nit que els espera. L’alcalde i el regidor de Cultura i Joventut són els encarregats de lliurar les claus de la ciutat als Reis.

 


Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR