CARNAVAL DE LLORET DE MAR 2017

Carnaval de Lloret de MarLloret de Mar se viste de mil colores, de juerga y de diversión, llega el Carnaval. Programa del Carnaval de Lloret de Mar

del 24 de febrero al 1 de marzo de 2017

Programa del Carnaval de Lloret de Mar
Programa del Carnaval de Lloret de Mar

El Concurs de Disfresses al Lloc de treball, que ja es una referència a Lloret i compta amb carrers totalment tematizats, començarà a ambientar de Carnaval la vila de Lloret de Mar el proper dia 24 de febrer; a la tarda,  a les 19 h, arriba el rei Carnestoltes per donar el tret de sortida oficial al Carnaval.

 

El dissabte al matí Lloret organitza un dels actes més esperats del Carnaval: el concurs de disfresses al carrer que cada any té més participació i de més qualitat.

 

La Gran Rua de Carnaval serà, com cada any, dissabte 25, a les 16 h, i diumenge 26, a les 12 h, i recorrerà el passeig marítim i l’avinguda de Just Marlés fins a acabar al final de l’avinguda del Rieral. Hi participen més de 25 carrosses i comparses i més de 1.600 persones.

 

El dissabte 25 a la nit les dones agafen el protagonisme amb el 30è Ball de les Dones al Gran Casino Costa Brava i tanca la programació de Carnaval l’enterrament de la sardina l’1 de març.

Programa del Carnaval de LLORET DE MAR 2017

Carnaval de Lloret de Mar
Programa del Carnaval de Lloret de Mar
Programa del Carnaval de Lloret de Mar

Compártenos en