CABALGATA DE REYES DE GIRONA 2019

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Girona

5 de enero de 2019

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Girona
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Girona

Horari i recorregut de la Cavalcada de Reis a GIRONA 2018

 

 PRECAVALCADA A 

 

Hora d'inici: A partir de les 16 h 

Recorregut: Centre Cultural La Mercè, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, pont de Sant Agustí, pl. de la Independència, c. de Santa Clara, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla) 

 

PRECAVALCADA B 

 

Hora d'inici: A partir de les 16 h 

Recorregut: Centre Cultural La Mercè, c. de l'Auriga, c. Nou del Teatre, pl. del Vi, c. dels Ciutadans, pl. de l'Oli, c. de la cort Reial, c. de l'Argenteria, Rambla de la Llibertat, pont de Pedra (punt de trobada de les precavalcades al principi de la rambla) 

 

CAVALCADA DE REIS 

 

Hora d'inici: 18 h 

Recorregut: Jardins de la Muralla, passeig Fora Muralla, pujada de les Pedreres, c. del Carme, passera de l'Alferes Huarte, passeig del General Mendoza, c. d'Ultònia, c. del Migdia, c. de l'Emili Grahit, c. de Balmes, c. de Joan Maragall, pl. de Pompeu Fabra, Gran Via de Jaume I, avinguda de Sant Francesc, lateral nord de la pl. de Catalunya, pujada del pont de Pedra i pl. del Vi. 

Aproximadament a les 20 h pregó dels Reis d'Orient a la pl. del Vi (interpretat en llengua de signes per l'Associació Gironina de Sords). 

Durant el pregó dels Reis a la pl. del Vi hi haurà un espai reservat per a persones amb mobilitat reduïda.


Compártenos en Facebook