Cabalgata de Reyes de BLANES 2024

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Blanes

5 de enero de 2024

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Blanes
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Blanes

Horari i recorregut de la Cavalcada de Reis a BLANES 2024

Blanes rebrà aquesta setmana les darreres visites dels patges reials abans de la Cavalcada de Reis 2024

 

Durant aquestes festes un total d’11 barris d’arreu del municipi hauran acollit l’estada dels emissaris dels Reis d’Orient per recollir les cartes dels infants

 

Durant aquesta primera setmana del recent estrenat nou any 2024 Blanes continuarà rebent les visites dels patges reials, les darreres que hi haurà abans no arribi el seu punt culminant. Es tracta de la Cavalcada de Reis 2024 que tindrà lloc la tarda d’aquest proper divendres 5 de gener, vigília del Dia de Reis que se celebra el dia 6.

 

Imatges d'Arxiu: Visites Patges Reials 2023

L’activitat està organitzada pel Departament de Participació Ciutadana i les Associacions de Veïns de Blanes. Una suma d’esforços que permetrà als nens i nenes poder experimentar en viu i en directe la màgia d’aquestes festes però, en especial, de la més fantàstica: la tradició dels Reis d’Orient. La canalla podrà lliurar als patges de Ses Majestats personalment les seves cartes plenes de desitjos i il·lusions.

 

La setmana passada diversos barris ja van fer les primeres estades dels emissaris reials, i aquests propers dies previs a la Cavalcada de Reis serà quan s’intensifiquin aquestes activitats adreçades principalment al públic infantil i familiar. Així doncs, durant els tres intensos dies que ens esperen abans no arribi la cavalcada, els patges reials s’estaran en diversos veïnats d’arreu del municipi. Sumant les visites que ja s’han fet i les que es faran des d’avui i fins dijous, hi haurà hagut 11 barris que aquests Nadals han redoblat esforços per poder acollir aquestes singulars estades als seus respectius veïnats.

 

Visites dels Patges Reials del 2 al 4 de gener

 

Avui dimarts els emissaris de Melcior, Gaspar i Baltasar seran a dos barris: d’una banda davant la Biblioteca Comarcal, al Racó d’en Portas, des de 5 a 7 de la tarda, i de l’altra a la Plaça Theolongo Bacchio, a Dintre Vila, des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre. Demà dimarts el patge tornarà a ser en aquest darrer emplaçament, però també hi haurà sengles emissaris en altres tres emplaçaments.

 

Un d’ells serà al Carrer Gavarres, a Can Borell, durant tot el dia, des de les 9 del matí fins les 9 de la nit. Un altre al Local Social de l’Associació de Veïns de la Carretera de Lloret-La Pedrera, a l’Avinguda Joan Carles I, des de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre. I, per últim, també hi haurà un emissari reial al barri de Mas Enlaire, davant la façana del Mercat d’Abastaments, on s’hi estarà des de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre.

 

L’endemà dijous, 4 de gener, el patge reial tornarà a visitar aquest mateix emplaçament de Mas Enlaire. Durant aquesta mateixa jornada de dijous també hi haurà sengles emissaris de Ses Majestats en d’altres dos barris: a la Plaça de la Mare de Déu del Vilar, al barri d’Els Pins, des de 2/4 de 6 fins les 8 vespre; així com a la Plaça d’Espanya, des de les 6 de la tarda fins les 8 del vespre, organitzat per l’Associació de Veïns de Sa Carbonera.

 

Pel que fa als veïnats del municipi que ja van acollir la setmana passada les visites dels fantàstics personatges enviats per Melcior, Gaspar i Baltasar, van ser els següents: Residencial Blanes-Vistamar (dimecres 27 de desembre); Valldolig (divendres 29 de desembre); Mas Cremat (dissabte 30 de desembre); i La Plantera (dissabte 30 de desembre).

 

 

2 Gener 17’00-19’00 h Racó d’en Portas Plaça davant Biblioteca

2, 3 i 4 Gener 18’00-20’30 h Dintre Vila Plaça Theolongo Bacchio

3 Gener 09’00-21’00 h Can Borell Carrer Gavarres

3 Gener 17’00-20’00 h Crt.Lloret-La Pedrera Avinguda Joan Carles I

3 i 4 Gener 17’00-19’30 h Mas Enlaire Façana Mercat M. Enlaire

3 i 4 Gener 17’30-20’00 h Els Pins Pl. Mare de Déu del Vilar

4 Gener 18’00-20’00 h Sa Carbonera Plaça d’Espanya

 

 

ARRIBADA DE SES MAJESTATS REIALS I CAVALCADA DE REIS

 

17.00 h - Batucada des de pl. de Catalunya fins Biblioteca Comarcal, Colla de Diables Sa Forcanera

17.40 h - Arribada de Ses Majestats Reials a la Biblioteca Comarcal

18.00 h - Inici de la Cavalcada fins a l'Ajuntament

20.00 h - Cercavila amb la Colla de Diables fins al Campament Reial (Banc dels Músics), on es recolliran les cartes

 

Compártenos en Redes Sociales