CABALGATA DE REYES DE VILADECANS 2020

5 de enero de 2020

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Viladecans - Cavalcada de Reis
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Viladecans - Cavalcada de Reis

Horario y recorrido Cabalgata de Reyes de VILADECANS 2020

Campament Reial

 

3 i 4 de gener de 2020

Jardins de Magdalena Modolell

 

Perquè els Reis sàpiguen si els nens i nenes s'han portat bé i quins regals volen és essencial escriure la carta i donar-la als patges. I a Viladecans el millor lloc per fer-ho és al Campament Reial.

 

Per arribar-hi podeu passar primer pel mercat àrab del grup Bicicletes sense Rodes, Caviga i la Federació d’Estudiants, un món encantat que obrirà la porta a uns jardins envaits pels aires màgics d’Orient. Allà, uns patges molt especials i amb les butxaques plenes d’experiència s’encarregaran de recollir a la haima les cartes per als Reis dels nens i les nenes de la ciutat. Un cop dins, a més d'escoltar el conte de Nadal de Viladecans, els nens i nenes també poden disfrutar de les demostracions de dansa del ventre i ombres xineses.

 

Tot aquest ambient màgic amplia un any més el seu horari i obre de les 17:30 a les 20:30 hores.

 

Cavalcada de Reis

 

5 de gener de 2020

 

A partir de les 18:15 h., a Viladecans ja ho tindrem tot a punt per rebre els Reis Mags d'Orient. Mentre esperem que arribin, podeu aprofitar per veure un vídeo amb nens i nenes de la ciutat que ens explicaran qui són per a ells aquests tres personatges tan màgics i com viuen aquesta nit amb les seves famílies. Tot seguit, podreu gaudir d'una projecció artística amb làser a la façana de l'Atrium.

 

A les 18.30 h se sumarà a la cita el Sereno Isidro, que ens portarà un primer regal de part de Ses Majestats per a tothom, un espectacle d'ombres xinesques a càrrec de l'artista Valeria Guglietti.

 

L'hora prevista d'arribada dels Reis Mags és a les 18:45 h., acompanyats d'un petit espectacle de focs de la pirotècnia local Estalella. El Sereno Isidro i l'alcalde Carles Ruiz els entregaran la clau que obre totes les portes de la ciutat per tal que ja puguin pujar a les seves noves carrosses per recórrer els carrers de la ciutat. Un cop finalitzi la Cavalcada, de nou davant l'Atrium, els Reis Mags recolliran personalment les cartes dels nens i nenes.

 

Compártenos en Facebook