CABALGATA DE REYES DE GRANOLLERS 2023

5 de enero de 2023

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Granollers
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Granollers

Horario y recorrido de la Cabalgata de GRANOLLERS 2023

Una comitiva més llarga i original, d’1km, que recupera la participació d’esplais i entitats amb més de 120 patges i patgesses amb els Reis, acompanyats de carrosses, música en directe i elements gegants itinerants.

 

Cavalcada Reial

Dijous 5 de gener, 17.30 h. Roca Umbert Fàbrica de les Arts

 

Recorregut de la cavalcada (amb carrosses fins al carrer Sant Josep): Roca Umbert, Lluís Companys, Camp de les Moreres, Francesc Macià, Alfons IV, Pl. de la Corona (aprox. 18.30 h), Anselm Clavé, pl. Maluquer i Salvador, pl. de Perpinyà, Joan Prim, Ramon Llull, Rafael de Casanova, Torras i Bages, pl. Constitució (19.30 h), Roger de Flor, Sant Josep, pl. de l’Església i pl. Porxada Recepció reial als nens i nenes

 

20 h. Plaça Porxada

Els Reis rebran els nens i nenes que podran en entregar en mà les seves cartes.

 

El Campament reial del patge Gregori

Com cada any, Roca Umbert Fàbrica de les Arts acull el Campament Reial, on els gregorins i les gregorines preparen la nit més màgica de l’any.

Com cada any, Roca Umbert Fàbrica de les Arts acull el Campament Reial, on els gregorins i les gregorines preparen la nit més màgica de l’any. Hi seran presents els patges Gregori, Picarol i la patgessa Llum, recuperant la participació ciutadana i la interacció amb la canalla, després de dos anys amb restriccions.

A més a més, es podrà entregar la carta, veure on dormen els Reis, aconseguir la pols màgica a la Tèrmica... i moltes activitats més. També hi haurà tallers originals per jugar amb la llum, ajudar a fer cabanes als patges gregorins i gregorines, jugar a jocs gegants, taller de picarols... i el Taller de Fanalets, que enguany té un nou disseny a càrrec de l’artista Elena Frauca, i que també es podrà fer el dia 2 de gener, a la visita que fan els patges a tots els barris de la ciutat o aconseguir-lo per fer a casa el mateix 5 de gener al matí a Roca Umbert i al vestíbul de l’Ajuntament.

El Campament és una activitat gratuïta, amb reserva prèvia d’entrada a partir del 22 de desembre, a les 10.30 h, en aquest enllaç i a les taquilles del Teatre Auditori. Cada dia, s’oferiran dos torns, a les 17 h i a les 18.45 h.

El Campament Reial del patge Gregori

Dimarts 3 i dimecres 4 de gener

A les 17 h | Torn 1

A les 18.45 h | Torn 2

Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Activitat gratuïta amb reserva prèvia d’entrada a partir del 22 de desembre, a les 10.30 h, en aquest enllaç(link is externa i a les taquilles del Teatre Auditori.

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR