CABALGATA DE REYES DE GRANOLLERS 2021

5 de enero de 2021

Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Granollers
Horario y recorrido de la Cabalgata de Reyes de Granollers

Horario y recorrido de la Cabalgata de GRANOLLERS 2021

El campament del patge Gregori

 

Com cada any el Patge Gregori conjuntament amb el seu ajudant en Picarol, conviden a tots els nens i nenes a visitar el Campament Reial, el centre d'operacions on es prepara la nit més màgica de l'any. Excepcionalment aquest any, el Patge Gregori, en Picarol i tots els gregorins i gregorines també han hagut d'adoptar mesures de seguretat en el seu dia a dia. És per aquest motiu, que aquest any el campament durarà més dies i es preparen visites guiades per a grups reduïts on la mainada podrà passejar pels racons del campament i veure les tendes dels reis, les carrosses, escalfar-se a la foguera i conèixer la feina que els i les ajudants de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

 

El campament tindrà una durada de 7 tardes i un matí (en edicions anteriors el campament durava tres tardes), s’hi accedirà amb cita prèvia i en torns de mitja hora, amb la voluntat d’esponjar les visites i facilitar l’entrada al màxim de nens i nenes de la ciutat.

 

El campament tindrà lloc a la fàbrica Roca Umbert el dilluns 28 de desembre, dimarts 29 de desembre, dimecres 30 de desembre, dissabte 2 de gener, diumenge 3 de gener, dilluns 4 de gener i dimarts 5 de gener

 

Roca Umbert, les tardes de 16.30 a 20.30 h i el dia 5 de gener també el matí, de 10 a 14 h.

 

Per accedir al campament caldrà reservar entrada prèviament. La reserva d’entrades es podrà fer a partir del 4 de desembre a www.granollers.cat/nadal.

 

Tallers des de casa

 

Seguint la normativa del PROCICAT relativa a les activitats culturals, i per evitar el contagi de la COVID19, aquest any no es podran fer activitats de tallers creatius en el marc del campament. Els tradicionals tallers de fanalets i picarols s’han adaptat a un format virtual i els especialistes en educació plàstica i visual Elena Frauca (El talleret de l’Elena) i Miquel Sebastià (Can Xic) han fet uns tutorials que podreu mirar a www.granollers.cat/nadal. En aquesta pàgina també hi podreu trobar un retallable i us podeu descarregar la carta per demanar els vostres regals i desitjos a Ses Majestats els Reis d’Orient.

 

On tirem la carta?

 

Al campament podreu tirar la carta a les bústies reials però també ho podreu fer a les més de 10 bústies reials que hi ha distribuïdes als equipaments culturals de la ciutat:

 

Recordeu que la podeu tirar a les bústies reials que hi ha distribuïdes als equipaments culturals de la ciutat:

 

- Centre Cívic Nord (C. del Lledoner 6)

 

- Centre Cívic Can Gili (Camí Vell de Lliçà, 1)

 

- Centre Cívic Palou (Passeig Francesc Fàbregas, 43)

 

- Centre Cívic Jaume Oller (C. de la Mare de Déu de Montserrat, 47)

 

- Centre Cívic Can Bassa (Pl. Joan Oliver, 1)

 

- Biblioteca Can Pedrals (C. d’Espí i Grau, 2)

 

- Biblioteca Roca Umbert ( C. d'Enric Prat de la Riba, 77)

 

- Museu de la tela (C. de Palaudàries, 102)

 

- Museu de Granollers (C. Anselm Clavé, 40)

 

- Ajuntament (Pl. de la Porxada, 6)

 

- Teatre Auditori (C. de Josep Torras I Bages, 50)

 

- Cinema Edison (C. de Joan Campa, 1)

 

 

On podrem veure els Reis la nit del 5 de gener?

 

Aquest any els Reis de l’Orient faran arribar el seu missatge als nens i nenes de Granollers per televisió. Per això, caldrà sintonitzar Vallès Oriental Televisió (VOTV) el dimarts 5 de gener, a les 20.30 h. En aquesta nit tant màgica, i després del missatge, us convidem a sortir al balcó o la finestra i mirar el cel... Feu sonar els picarols, enceneu els fanalets...I ara sí... a dormir!

 

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR