CABALGATA DE REYES DE PALMA DE MALLORCA 2019

5 de enero de 2019

Cabalgata de Reyes de Palma de Mallorca - Cavalcada de Reis
Cabalgata de Reyes de Palma de Mallorca - Cavalcada de Reis

Cabalgata de Reyes de Palma de Mallorca 2019

L'edició d'enguany de la Cavalcada de Reis continua amb la temàtica floral, que s'inicià l'any passat i que l'Ajuntament manté vigent durant tres edicions per tal d'afavorir la reutilització i el reciclatge d'elements. Un any més el Grup Trui s'encarregarà de dur-ne a terme la producció artística, tècnica i de gestió.

 

La Cavalcada comptarà amb tres carrosses de nova creacióUna carrossa inspirada en una estrella fugaç d'Orient dins un globus aerostàtic encapçalada per un personatge especial, i acompanyada d'estels i constel·lacions amb vestits de llumets. A continuació, hi haurà la cavalcada de carters reials, amb les cartes que deixen els nins i les nines a la bústia del'Ajuntament, que continuen amb el disseny de l'any passat.

 

Les abelles, amb un grup de música i veu en directe, també sortiran enguany. La carrossa del jardí màgic és de nova construcció i representa un jardí amb una gàbia de pèrgola amb maduixes amb nins adormits, que desperta; es troba amb un món especial amb insectes fets persona. Aquesta carrossa tindrà una doble comparsa amb xanquers.

 

Per a acabar la darrera carrossa de nou disseny és la del bosc encantat. Serà una espècie de cornucòpia amb bolets màgics, molsa, un fanal i un calder màgic amb efectes especials. Sobre la carrossa hi haurà un druida i fades amb l'esperit protector del bosc. Aquesta carrossa també incorporarà una doble comparsa amb bolets i faunes.

 

Finalment, l'acompanyarà també un xanquer, que representarà l'esperit del bosc. La cavalcada incorporarà enguany Madò Cactus i la seva contacte, la carrossa de les papallones, una de les més nombroses; després, el seguici reial.

 

Cabalgata de Reyes en Palma de Mallorca

Horari i itineraris de la Cavalcada de Reis 2019

 

Ses Magestats arribaran dia 5 de gener a les 18 h al Moll Vell a bord del vaixell Rafel Verdera. L'itinerari és el ja tradicional, que discorre per:

 • av. d'Antoni Maura,
 • pl. de la Reina,
 • pg. del Born,
 • pl. del Rei Joan Carles I,
 • c. de la Unió,
 • la Rambla,
 • c. del Bisbe Campins,
 • c. de Rubén Darío,
 • pg. de Mallorca,
 • av. de Jaume III
 • i pl. del Rei Joan Carles I.

La salutació dels Reis Mags es farà a les 20.45 h des de la balconada del Solleric.

 

Una de les novetats d'enguany és que l'arribada dels patges reials tornarà a fer-se a la pl. de Cort a les 12 h, i no al pg. del Born.

 


Carters reials durant la Cavalcada i lliurament de xumets

 

Com ja és tradició, els nins podran lliurar les seves cartes a la Comparsa de Carters Reials durant la Cavalcada. Així mateix, els infants que lliurin el seu xumet als Reis tindran un obsequi especial.  Els encarregats d'agafar xumets seran els pallassos que acompanyen al tradicional Tren de Xumets, el qual serà patrocinat per Juguettos i Palma Citysightseeing. 

 

Cabalgata de Reyes en Palma de Mallorca

Compártenos en Facebook

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR