FIESTAS DE SANT ANTONI EN LLUCMAJOR

17 y 18 de enero de 2015

Programa de les Festes de Sant Antoni en Llucmajor

Festes de Sant Antoni en Llucmajor

17 y 18 de Enero de 2015


DISSABTE, 17 DE GENER


16.00 h. A la placeta de s’Arraval, ximbombada, glosada infantil i taller infantil de màscares de dimonis per a al•lots. Ho organitza: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

17.00 h. A la placeta de s’Arraval, contarella de la rondalla N’Estel d’Or. Ho organitza: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

18.00 h. Sortida de l’Ajuntament de la colla de dimonis, acompanyats de l’ESCOLA D’INSTRUMENTS TRADICIONALS CAPOCORB i els XEREMIERS DE SA MARINA. Cercavila pels carrers de Sant Miquel, placeta de s’Arraval, Font i plaça d’Espanya, on els dimonis faran el Ball de sant Antoni i el dimoni (davant l’Ajuntament, a la placeta de s’Arraval, la residència d’ancians i davant l’Ajuntament). A continuació la batucada JOVES BONAVENTURA i els dimonis faran un recorregut pels diferents foguerons del poble.


21.00 h. A la placeta de s’Arraval, ballada popular amb el grup BALLADORS DE LLUC. Ho organitza: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

23.30 h. Actuació de la batucada Joves Bonaventura, cremada del fogueró artístic i ximbombada amb glosada popular. Ho organitza: Veïns de s’Arraval i LLAC Llucmajor Associació Cultural.

DIUMENGE, 18 DE GENER


10.00 h. Concentració de carrosses i comparses al passeig de Jaume III, i de bísties i animals darrere el CEIP Rei Jaume III. Desfilada de carrosses i comparses encapçalades per la COLLA DE DIMONIS i sant Antoni, acompanyats per ELS MATEIXOS DE SA MÚSICA, els alumnes de l’ESCOLA D’INSTRUMENTS TRADICIONALS CAPOCORB, i els XEREMIERS DE SA MARINA. Recorregut: passeig de Jaume III, carrers Bisbe Taixequet, Vall, Convent, Bons Aires i Born. 

11.00 h. Al portal major de la parròquia (c/ Born), beneïdes. A continuació, missa de Sant Antoni. Primer passaran les carrosses, les comparses i les bísties, i seguidament els animals domèstics. Sant Antoni a Badies


DISSABTE, 17 DE GENER


12.00 h. A la plaça de l’Almirall Joan de Borbó, beneïdes de Sant Antoni. Concentració a les 11.30 h al Club d’Estiu. Recorregut: carrers Churruca, Joan d’Àustria, Almirall Moreno, Almirall Vierna, Churruca i plaça Almirall Joan de Borbó. Acompanyaran la comitiva els gegants pagesos en Miquel i na Càndida, portats pels GEGANTERS DE LLUCMAJOR, les màscares i els caparrots fabricats al taller, i els XEREMIERS DE S’ARENAL. Ho organitza: Associació de Veïnats de Badia Gran i Badia Blava.

Sant Antoni a s’Arenal


DISSABTE, 17 DE GENER


20.00 h. Cercavila amb els dimonis i els XEREMIERS DE S’ARENAL pels diferents foguerons del poble.


DIUMENGE, 18 DE GENER


11.30 h. Missa de Sant Antoni i beneïdes a la plaça Major, amb la participació de les agrupacions de ball de bot SANT VICENÇ DE PAÜL, CASTANYETES EN FESTA i SARAU I FESTA, i els XEREMIERS DE S’ARENAL. Ho organitza: Parròquia de s’Arenal i Amics dels Reis d’Orient.