FIESTAS DE SANT ANTONI I SANT SEBASTIÀ EN INCA

del 16 al 20 de enero de 2015

Programa de les Festes de Sant Antoni i Sant Sebastià en Inca

Programa de las fiestas de Sant Antoni i Sant Sebastià en Inca

Del 16 al 20 de Enero de 2015


Divendres 16 de gener

A les 20 h, a la plaça del Bestiar, amollada de coets i encesa del tradicional fogueró de Sant Antoni. Torrada, pa i vi, de franc. A continuació, ballada popular a càrrec del Cofre Antic, amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de So na Monda.

 

Dissabte 17 de gener

A les 10 h, missa a l'església de Santa Maria la Major. Després de la missa, beneïdes d'animals a la plaça de Santa Maria la Major.

 

Diumenge 18 de gener

A les 10.30 h, a la plaça de Santa Maria la Major, actuació dels xeremiers i ballada de dimonis. A continuació, amollada de coloms a càrrec del Club Colombòfil Inquense i beneïdes de Sant Antoni a la plaça de l'Orgue. Hi haurà un detall per als participants amb cavalls i caramels per a tots els participants.

 

Dimarts 20 de gener

A les 19.30 h, missa solemne per honorar Sant Sebastià a l'església parroquial de Sant Domingo. El ball de l'Oferta serà a càrrec de la Revetla d'Inca.

A les 20.15 h, al carrer de Sant Sebastià, rosari amb acompanyament de guitarres i pregó de Sant Sebastià a càrrec de Mn. Carles Seguí.

A les 21.00 h, al carrer de Sant Sebastià, torrada, pa i vi DE FRANC. Amb ballada popular a càrrec de la Revetla d'Inca.