FIESTAS DE SANT SALVADOR EN ARTÀ 2013

Del 31 de Julio al 7 de Agosto de 2013

 

Fiestas de Sant Salvador en Artà 2013.

Del 31 de Julio al 7 de Agosto de 2013.

 

PROGRAMA DE LAS FIESTAS DE SANT SALVADOR EN ARTÀ 2013

 

Dimecres 31 de juliol

 

A partir de les 18.30 h, finals de les categories D1, D2 i C2 del XXI Torneig  de Tennis*, al Poliesportiu de Na Caragol.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 19 h, partit defutboldels prebenjamins i infantils F-7, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, Tapeo, a la plaça del Conqueridor. Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Ses Tres Forquetes.

 

A les 21.45 h, sortida de l’estol de xeremiers d’Artà des de l’Escola de Música d’Artà cap a la plaça de l’Ajuntament.

 

A les 22 h, acte inaugural de les festes, amb el ball dels capgrossos i la música de l’estol de xeremiers de l’Escola Municipal de Música d’Artà. Pregó d’inici de les festes a càrrec Rosa Servera i coet boiet. A la plaça de l’Ajuntament.

 

A les 22.15 h, des de la mateixa plaça, inici del correfocs, a càrrec dels Dimonis de Son Ganxó. El recorregut d’enguany serà el següent: carrers d’en Pítxol, del Figueral, de les Parres, Nou, d’Antoni Blanes i plaça de l’Ajuntament. Es recomana dur la roba adequada.

 

I, en acabar, comença la festa Flower Power, amb el famós DJ Joan Campos i amb Gaspar Sampol (40 Principals), a la plaça del Conqueridor. Reciclau i tendreu premi. Ho organitzen: Restaurant Ca’n Jaume i Ses Tres Forquetes.

 

 

Dijous 1 d’agost

 

A les 8 h, VII 24 Hores de Natació, a la Piscina Municipal d’Artà. Acabarà a les  8 h de l’endemà. Inscripcions a la Piscina. Ho organitza: Club Aigua Esport Artà.

 

A partir de les 18.30 h, finals de les categories C1, dobles i B2 del XXI Torneig de Tennis*, al Poliesportiu de Na Caragol.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 19 h, partit defutboldels benjamins A i B, a Ses Pesqueres.

 

A partir de les 19 h, ES VOLTÍ2013, organitzat per l’Associació S’Aplec. Més informació, a la seva pàgina web, www.saplec.wordpress.com, o al seu Facebook.

 

A les 19.30 h, Desequilibrio equilibrado, inauguració de l’exposició de pintura abstracta de Martín Fernández Lozano, a la sala d’exposicions de Na Batlessa. Romandrà oberta fins al 14 d’agost, de les 19 h a les 22 h. El 10 % de la recaptació anirà destinat a l’ONG Amics d’Ositeti.

 

A les 21 h, representació de l’obra de teatre Marilyn, a càrrec de Fila Zero Teatre. Aquest espectacle és un recull de monòlegs protagonitzats per uns personatges ficticis que, en un moment de la seva vida, van tenir alguna relació amb Marilyn Monroe.Autor i director: Bernat Mayol. Preu: 10 €. Al Teatre d’Artà.

 

A les 24 h, inici de la XXV edició de la Cursa Popular Festes de Sant Salvador, amb sortida i arribada al carrer de Ciutat. Inscripcions a www.elitechip.net fins dimarts 30 de juliol. També podeu fer-ho amb Nordic Walking. Preu del lloguer del xip: 3 € (camiseta de regal per als primers 400 participants). Més informació, a la pàgina web de l’Ajuntament: www.arta.cat. Ho organitza: Club Atletisme Artà.

 

A les 23 h, White Party. Teniu ganes de passar-ho bé? Festa White Party, hi trobareu una festa divertida amb la millor música del moment i moltes sorpreses. Comptarem amb els DJ  Adrián Sánchez, E-motive, Kiko, David Tejero, Ze Pekenho, DJ Rules i Joan Garau, a l’Estació del Tren. Ho organitza: Bar Talayot.

 

 

Divendres 2 d’agost

 

A partir de les 17 h, finals de les categories escola, B1, A2 i A1 del XXI Torneig de Tennis*, al Poliesportiu de Na Caragol. En acabar, hi haurà la cerimònia de lliurament de trofeus i refresc per al públic assistent.

* Aquesta programació es pot veure afectada per criteris de l’organització.

 

A les 19 h, partit defutboldels alevins A i  B, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, finals del Torneig de Petanca de l’Associació de Persones Majors d’Artà, a les pistes de petanca de Na Batlessa. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per a les persones participants.

 

A les 20 h, inauguració de l’exposició del Concurs de Fotografia Festes de Sant Salvador 2013, a l’Ajuntament. S’hi exposaran les fotografies de tots els participants. A continuació, lliurament de premis. Podeu participar-hi fins dia 29 de juliol. Més informació, a www.saplec.wordpress.com. Ho organitzen: Associació S’Aplec i Jaume Cabrer Fotografia.

 

A les 20 h, exhibició de natació sincronitzada, a càrrec de Sincro Inca, Sincro Manacor i Club Aigua Esport Artà, a la Piscina Municipal. Ho organitza: Club Aigua Esport.

 

A les 21 h, representació de l’obra de teatre Marilyn, a càrrec de Fila Zero Teatre. Aquest espectacle és un recull de monòlegs protagonitzats per uns personatges ficticis que, en un moment de la seva vida, van tenir alguna relació amb Marilyn Monroe.Autor i director: Bernat Mayol. Preu: 10 €. Al Teatre d’Artà.

 

A les 21 h, paella popular gegant i concurs de plats dolços. Gaudiu de la companyia dels vostres familiars, amics o veïnats sopant a la fresca a la plaça del Conqueridor. Preu: 8 €. Venda de tiquets a l’Ajuntament i a Sa Tendeta. Després de sopar, concurs de plats dolços, hi podeu dur el que millor us surti. Hi haurà un premi per al dolç més original, un premi per al més gustós i un premi al més laboriós. Ho organitza: Club d’Amics de la Segona Edat.

 

En acabar la paella,nit d’humor, amb Toni Cruz i Carlitos de Paramount Comedy, que amenitzaran una nit plena de rialles amb el seus monòlegs per partir-se de riure. A més, hi haurà un concurs d’acudits, amb premi per al més graciós. A continuació, Festa dels Capells, amb artistes convidats, DJ Gurries, DJ Chamakh i DJ Andi. Hi haurà moltes sorpreses. No us ho perdeu! A la plaça del Conqueridor.

 

A les 23.30 h, festa de l’escuma, festa jove amb una discoteca a l’aire lliure i la millor música comercial de l’estiu, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Recordau que heu de dur una tovallola, perquè acabareu xops. La festa finalitzarà a la 1.30 h.

 

 

Dissabte 3 d’agost

 

A les 12 h, Vermut amb Banda, per cobrar gana. La proposta més original i alegre d’aquestes festes. Vine al bar de Sa Nostra Banda: sessió de vermut i música en directe. Un glopet, o dos, o tres... A la plaça de l’Ajuntament.

 

A les 17 h, concurs de dibuix infantil, al Bar Talayot.

 

A partir de les 17 h, jornada de portes obertes del Club Agility d’Artà, a la ctra. Artà - Sant Llorenç, km 64. Duis el vostre ca i gaudiu d’una nova experiència.

 

A les 19 h, partit defutboldels infantils, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, concurs de menjar síndria, al Bar Talayot.

 

A les 19 h, cucanyes, pal ensabonat i jocs infantils, acte amenitzat pels xeremiers, a la plaça del Marxando. Ho organitza: col·lectiu de veïns de la Placeta.

 

A les 20 h, ARTÀ OPEN AIR, amb la participació dels artistes convidats Dosem, Manu Sanxe, Criket, Xavi Fernández, E-motive, Kiko i Da Rosa DJ, al Polígon dels Pujols. Entrada gratuïta fins a les 22 h. Ho organitza: Renegate Group. L’acte durarà fins a les 6 del matí.

 

A les 20.30 h, recital de l’Orfeó Artanenc, que en aquesta ocasió canta a l’amor. Al Convent dels Pares Franciscans.

 

A les 21 h, desfilada de moda de perruqueria i estètica, a l’amfiteatre de Na Batlessa. Ho organitza: Propesbel.

 

A les 21 h, lliurament d’insígnies dels Donants de Sang, amb l’actuació de l’Orfeó Artanenc, al Convent dels Pares Franciscans.

 

A les 24 h, gran verbena, amb les actuacions de les orquestres Xiriminguet Clàssic, La Canción del Verano i La Loca Motora, i, per acabar, festa amb VandeShow, a la plaça del Conqueridor.

 

 

Diumenge 4 d’agost

 

A les 18 h, Boti-boti-boti, amb dos tobogans gegants, un castell inflable, una catapulta d’aigua i altres sorpreses, i, per acabar, una festa de l’escuma infantil! A l’aparcament de Na Caragol. És gratuït. Es recomana que dugueu banyador.

 

A les 18.30 h, gimcana bruta rural, a la plaça del Conqueridor. Veniu a embrutar-vos, a emocionar-vos i, sobretot, a passar-vos-ho bé amb JAC-IB. Us aconsellam que vengueu disfressats, ja que hi haurà premis per a la millor disfressa, entre d’altres. Termini d’inscripció: fins dia 3 d’agost, ajovesactiuscultura@gmail.com. Edats permeses: de 16 a 30 anys. Us hi esperam! Ho organitza: JAC-IB.

 

A les 19 h, partit defutboldels cadets, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, VI Torneig de Dards, inscripció lliure al Bar Central. (Programa a part)

 

A les 20 h, V Sortida Nocturna amb bicicleta de muntanya. Recorregut molt fàcil de 20 km. Partida des de S’Almudaina per arribar devers les 22 h.És obligatori dur llum, casc i ser major de 16 anys.En arribar, sopar al Restaurant de Ses Tres Forquetes. Inscripcions a la tenda Bicicletes Caldentey (Miquel Alzamora), fins divendres 2 d’agost, a les 20 h. Preu: 15 € (inclou sopar i camiseta). Per a més informació, telefonau al 971835944 o al 649840485. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 22 h, concert de Sant Salvador d’Artà, PEP SUASI, MARTA ELKA I ELS ELECTRODOMÈSTICS. Dos cantants de primera i dotze músics fantàstics reten homenatge a les millors cançons en català de les darreres dècades. Sopa de Cabra, Els Pets, Antònia Font, Lax’n’Busto, Sau, Ocults, Ja T’ho Diré... A més, els artanencs Jesús i Virgínia presentaran l’acte amb el seu duet ABBEY ROAD DUO. No us ho perdeu! Al Santuari de Sant Salvador. Preu: 12 € venda anticipada (Teatre d’Artà i Ajuntament) / 15 € a taquilla. Ho organitza: OCB d’Artà.

 

 

Dilluns 5 d’agost

 

A les 9 h, amollada de coloms des del creuer de Petra, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.

 

A partir de les 17 h, Olimpíades Rurals, al Club Hípic. Si estau forts, si sou àgils, però sobretot si teniu ganes de passar-ho bé, apuntau-vos per equips al Bar Ca Na Pili, a Sa Tendeta o al Bar L’Artesana fins al 4 d’agost. En acabar, hi haurà una festa rural, amb la millor música actual i fins que el cos aguanti.

 

A les 18 h, finals del Torneig de Billar de l’Associació de Persones Majors, al Club de la Tercera Edat. En acabar, es lliuraran els trofeus i hi haurà un refresc per a les persones participants.

 

A les 19 h, des de la plaça de l’Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part baixa del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de Música d’Artà.

 

A les 19 h, partit defutboldels juvenils, a Ses Pesqueres.

 

A les 19 h, vernissatge de l’exposició de pintura, fotografia i collage Campanes del camp, de Mario Pavesio, a la galeria DOMUSart (carrer de Ciutat, 12).

 

A les 20 h, festa infantil amb l’actuació del grup d’animació Mallorca Festa, a l’amfiteatre de Na Batlessa.

 

A les 21 h, Mou-te! Actuació interactiva amb els grups Total Dance i Dancing Queen, a l’amfiteatre de Na Batlessa.

 

A les 22.30 h, verbena camp, amb les actuacions estel·lars de les orquestres  Calypso i Moon, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 24 h, gran castell de focs artificials, a càrrec de Pirotècnia Europlà.

 

A les 00.15 h, Festa Fashion Mallorca en Temps Primer. Demostrau el vostre amor per “sa roqueta” i veniu disfressats, des del temps dels foners de ses Païsses fins a la Conquesta de Jaume I, a la festafashion que passarà a la història! Els més originals rebran nombrosos premis.  Al’amfiteatre de Na Batlessa. Ho organitza: JAC-IB.

 

 

Dimarts 6 d’agost

 

A les 9 h, amolladade colomsdes del Coll de la Grava, a càrrec del Club Columbòfil Artanenc.

 

A les 10 h, des de la plaça de l’Ajuntament, inici de la tradicional cercavila per la part alta del poble, amb els capgrossos, els xeremiers, les autoritats i la Banda de Música d’Artà.

 

A les 19 h, partit defutbolde primera regional a Ses Pesqueres.

 

A les 20.30 h, solemne celebració de l’Eucaristia a l’església parroquial, amb la participació de l’Orfeó Artanenc.

 

A les 20 h,Festa Mallorquina a ses Païses, amb una visita guiada. A les 21.30 h, sopar mallorquí i, a continuació, recital amb l’actuació d’OCULTS. Preu: 15 € (visita + sopar + concert) / Només concert: 10 €. Venda de tiquets a l’Ajuntament. Places limitades. Ho organitza: Ses Tres Forquetes.

 

A les 24 h, verbena monumental de Sant Salvador, amb les actuacions de les orquestres Oasis, Val 9, The Piko’s Pardos i, per acabar, un DJ, els quals amenitzaran la vetlada fins a bon dematí, a la plaça del Conqueridor.

 

 

Dimecres 7 d’agost

 

A les 15.30 h, LXIX Circuit Ciclista de Sant Salvador. El recorregut serà el següent: carrers de Ciutat (sortida), de Josep Melià i Pericàs, Major, de Rafel Blanes, d’Antoni Blanes i de Ciutat. Ho organitza: Club Ciclista Artanenc.

 

A les 19 h, jocs infantils per a infants d’1 a 12 anys, a la plaça del Convent. Ho organitza: veïnats dels Convent.

 

A les 19 h, celebració de l’Eucaristia i ball de la cisterna a càrrec de l’agrupació Artà Balla i Canta i els xeremiers, a l’esplanada de darrere de Sant Salvador.

 

A les 22 h, festa pagesa i ball obert amb l’agrupació Artà Balla i Canta, a la plaça del Conqueridor.

 

A les 24 h, gran traca de fi de festa, des de la mateixa plaça.

 

 

MOLT BONES FESTES A TOTHOM I MOLTS D’ANYS!

 

 

 

 

AVISOS IMPORTANTS PER A AQUESTS DIES DE FESTA

 

Recollida de fems durant les festes

 
A causa de l’ocupació especial dels carrers durant els dies de festa, del 31 de juliol al 7 d’agost la recollida porta a porta es farà de matinada. No obstant això, us demanam que, per garantir una recollida puntual i evitar problemes, dipositeu els residus tal com feis durant tot l’any.

 
Per als bars, cafeteries i restaurants, la recollida serà diària de 8 h a 11 h del matí.
 
Per tant, no dipositeu bosses de fems al carrer fora de l’horari de recollida i, si n’és el cas, utilitzau els contenidors més avinents.

 
Així mateix, feis ús dels contenidors de recollida selectiva de vidre, envasos i cartó.
 
Horari del Punt Verd

 

L’horari d’obertura del Punt Verd és:

 
- De dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i de 17 h a 20 h

- Diumenges i festius (6 i 7 d’agost): tancat

 

Feis ús dels sanitaris públics (WC) de la plaça del Conqueridor

 

Al costat de la plaça del Conqueridor hi haurà dos mòduls sanitaris dobles (WC) que restaran oberts durant les festes per a tothom que els hagi d’utilitzar.

 

Venda anticipada d’entrades al Teatre d’Artà

 

Venda d’entrades a partir de dimecres 31 de juliol, de 19 h a 21 h, a la taquilla del Teatre o al telèfon 971829700.

 

Interrupció del mercat municipal del dimarts

 

Dimarts 6 d’agost no hi haurà mercat.

 

Respectau els senyals de trànsit

 

Amb motiu de les festes, es col·loquen molts senyals de trànsit per dur a terme molts d’actes (circuit ciclista, cursa popular, concerts, cucanyes, etc.). També es tanquen els carrers principals a partir de les 19.30 h. Respectau els senyals pel bé de la festa.

 

Feis un ús racional de l’aigua

 

Les reserves d’aigua són minses. No la tudeu.

 

 

MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

 

L’Ajuntament d’Artà vol agrair la participació de les persones que formen la Comissió de Festes, les quals dissenyen i realitzen el programa de festes de Sant Salvador.

 

El disseny del programa de festes és de Josep Bernad Espinosa, guanyador del concurs de disseny del programa de festes de Sant Salvador.